"Έβλεπα τον Βασίλη Χιώτη στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ να μιλάει και θυμήθηκα..."

0



Εβλεπα σημερα τον Βασιλη Χιωτη στην τηλεοραση του ΣΚΑΙ να μιλαει με τουπέ και υφος χιλιων καρδιναλιων ως γκραντε δημοσιογραφος και ως νεος διευθυντης της ΒΡΑΔΥΝΗΣ και θυμηθηκα... Θυμηθηκα οτι στις 23/3 /2015 ειχε γραψει στο ΒΗΜΑ οτι ο Γ. Κατρουκαλος υπεγραφε ιδιωτικά συμφωνητικά με υπαλλήλους που απολύθηκαν ή τέθηκαν σε διαθεσιμότητα από την κυβέρνηση Σαμαρα και διεκδικούν την επαναπρόσληψή τους, παιρνοντας προμήθεια 12 %! (http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=687996&wordsinarticle=Κατρουγκαλος). Μετα την καταθεση αγωγης απο τον θιγομενο πολιτικο τον Δεκεμβριο του 2016 το ΒΗΜΑ αναγκασθηκε να ζητησει "συγγνωμην" απο τον υπουργο για τη γκαφα του συντακτη του(http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=849175).
Στις 12 Μαιου 2016 ως διευθυντης του ΒΗΜΑ ΦΜ βγηκε και ειπε οτι "ο Αλέξης Τσίπρας όχι μόνο δε μένει στο νοίκι, αλλά αγόρασε σπίτι από πλειστηριασμό, ενώ έλεγε κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη"(https://thecaller.gr/callers-choice/xiotis-o-tsipras-pire-spiti-apo-plistiriasmo/) Μετα το θορυβο που ξεσηκωθηκε απο του Μαξιμου υπεβαλλε την παραιτηση του. Και φυσικα την αλλη μερα βγηκε στο μικροφωνα του σταθμου ως χεσμενη γατα και αναγκαθηκε και να παραδεχθει την γκαφα του και να διαβασει μαλιστα και την επιστολη του ιδιοκτητη του σπιτιου στο οποιο μενει ο πρωθυπουργος!!(https://www.newsit.gr/politikh/vasilis-xiotis-ekana-lathos-gia-to-spiti-toy-tsipra/1292521/).

Δημοσίευση: Ιουλίου 04, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: ""Έβλεπα τον Βασίλη Χιώτη στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ να μιλάει και θυμήθηκα...""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator