Στο Δ.Δ. Μελισσίου κάτι όζει ενοχλητικά και απαράδεκτα

0



Συνέβη γεγονός το οποίο υποτιμά και υποβαθμίζει την νοημοσύνη των κατοίκων του Δ.Δ. τους περιφρονεί, τους απαξιώνει και τους προσβάλει βάναυσα. Γεγονός που αναδεικνύει έλλειμμα νομιμότητας, ευαισθησίας, ευθύνης και στοιχειώδους δεοντολογίας. Γεγονός που αγγίζει τα όρια Ιεροσυλίας.

Έρχεται σε απόλυτη αντίφαση και αντίθεση με την νοοτροπία, την φιλοσοφία, τον πολιτισμό και με τις παραδόσεις του χωριού.

Η Δημοτική αρχή τελεί εν γνώση του γεγονότος από 14/10/2016!!! Τηρεί σιγήν ιχθύος καλύπτει και συγκαλύπτει αρνούμενη κάθε παρέμβαση ή απάντηση. Η Δημοτική Αρχή σιωπούσα εκτίθεται. Η σιωπή στα γεγονότα του Μελισσίου δεν είναι χρυσός!!!

Η Ιερά Μητρόπολη Κορινθίας πληροφορηθείσα το απαράδεκτο γεγονός προέβει σε άμεση παρέμβαση και στον Δήμο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης και στο Δ.Δ. Μελισσίου.

Από το γεγονός αυτό καθεαυτό του Μελισσίου και τη συμπεριφορά της Δημοτικής Αρχής, παράγεται οργή, αγανάκτηση, απογοήτευση και έντονος προβληματισμός για εξαγορά συνειδήσεων.

ΣΙΩΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Δημοσίευση: Ιουλίου 07, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Στο Δ.Δ. Μελισσίου κάτι όζει ενοχλητικά και απαράδεκτα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator