Και τώρα τί;

0




Η μόνη δημοκρατικά ορθή λύση είναι η παραίτηση του Παυλόπουλου. Παραίτηση την οποία δεν επιθυμεί και στην οποία πρέπει να εξαναγκαστεί. Από ποιόν; Από τον πολιτικό του πάτρωνα Κ. Καραμανλή ο οποίος τον προώθησε στην προεδρία της Δημοκρατίας στα πλαίσια της συμφωνίας του με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Όλη η αποκαλούμενη κοινώς και απολύτως υφιστάμενη, "καραμανλική πτέρυγα" της Ν.Δ πρέπει να πιεστεί προς αυτήν την κατεύθυνση, με οποιονδήποτε τρόπο, ώστε με την σειρά της να ωθήσει τον Παυλόπουλο σε παραίτηση. Κι όλο αυτό πρέπει να πραγματοποιηθεί πριν οριστικοποιηθουν οι συμφωνίες με υπογραφές.
Η ίδια "καραμανλική πτέρυγα" πρέπει να κινητοποιήσει και τον Καμμένο προς όμοια κατεύθυνση.

Για ότι συμβεί από εδώ και μετά, υπεύθυνος δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μόνον ο Καραμανλής και οι άνθρωποι του και αυτό πρέπει να του γνωστοποιηθεί σε όλους τους τόνους.
Προσωπικά αρνούμαι να πιστέψω πως ο Καραμανλής είχε επιδίωξη και σκοπό να φτάσουν τα πράγματα εδώ που έφτασαν. Σε κάθε περίπτωση η εξέλιξη της διαδικασίας θα αποδείξει σε όλους μας τι είναι ποιός.

Σημειώνω πως τον Παυλόπουλο το μόνο που θα έπρεπε να τον ενδιαφέρει πλέον είναι η υστεροφημία του, η οποία εξυπηρετείται απολύτως με την αποχώρηση του από την προεδρία, άρα δεν έχει στην ουσία τίποτα να χάσει και πολλά να κερδίσει με την ιστορική αναφορά του στις επόμενες γενεές ως ο πρόεδρος που εμπόδισε και σταμάτησε αυτήν την θλιβερή διαδικασία και την έσχατη προδοσία που επιχειρείται.



Κουρήτης
Ισχύς
Δημοσίευση: Ιουλίου 08, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Και τώρα τί;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator