Καταλύεται η Δημοκρατία

0
Ο κ. Πρωθυπουργός, πριν μερικές ημέρες είπε ότι "δεν φοβάται τα συλλαλητήρια".
Και θα είχε δίκαιο αν οι μετέχοντες σε αυτά ανταποκρίνονται στην υπόθεση του κ. Τσίπρα και των πέριξ αυτού, ότι δηλαδή πρόκειται για ετερόκλητα, περίεργα, μορφώματα και φασιστόμουτρα άτομα.

Αν, όμως, όπως όλα συνηγορούν, πρόκειται για ολόκληρη την Ελλάδα που γέμισε ασφυκτικά 24 τοπικά συλλαλητήρια (που συνεχίζονται), και δύο μεγαλειώδη στην πρωτεύουσα και ένα στη Θεσσαλονίκη, τότε η κατάσταση είναι πάρα-πάρα πολύ σοβαρή, καθώς διαπιστώνεται άβυσσος, ανάμεσα στο κοινό λαικό αίσθημα και στην ακολουθούμενη κυβερνητική πολιτική.

Οπότε πρόκειται για ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, που αφορά ένα θέμα υψίστου εθνικού συμφέροντος: την υπογραφή υποθήκης εθνικών εδαφών μέσω παροχής ονόματος και ανύπαρκτης γλώσσας και ανύπαρκτης ταυτότητας.

Η "Βόρεια Μακεδονία" αποτελεί τμήμα μιας ευρύτερης περιοχής...
Η ελληνική Μακεδονία καθίσταται αυτόματα τμήμα ενός ΞΕΝΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, που το δημιούργησε και το ευλόγησε η ελληνική ηγεσία.
Δεν πρέπει ΠΟΤΕ να υλοποιηθεί η έσχατη αυτή εθνική ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

Μαρία Νεγρεπόντη - Δελιβάνη
Δημοσίευση: Ιουλίου 11, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Καταλύεται η Δημοκρατία"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator