ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ

0


ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΕΣΜΟΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΘΕΣΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ εδώ (https://www.civilprotection.gr/el/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%AE) ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ. ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΣΚΑ, ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ.

Μέθοδος αποφυγής ευθυνών: το μοίρασμά τους σε όλους. Μην διαχέετε τις ευθύνες, γιατί, όπως λένε: όταν όλοι είναι υπεύθυνοι κανένας δεν είναι υπεύθυνος. Όταν όλα είναι τέχνη τότε δεν υπάρχει τέχνη. Η απόδοση ευθύνης σε ένα λαό, η ενοχοποίησή του, είναι ο τρόπος για να αποδεικνύουν την ανάγκη επιτροπείας του, την αποδέσμευση της πράξης των κυβερνώντων από την εντολή του λαού.

Καμιά ενοχοποίηση δεν θα μπορούσε να "πιάσει" αν δεν προ-υπήρχε το βαθύ συλλογικό αίσθημα μειονεξίας του Λαού μας, χρόνια καλλιεργημένο. ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΤΟΥ.

Οι κυβερνήσεις φταίνε, γιατί κάνουν ό,τι μπορούν να έχουν απαίδευτο λαό, να μπορούν να τον χειραγωγούν και τα έχουν καταφέρει απόλυτα! ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ, Η ΑΠΑΙΔΕΥΣΙΑ, ΤΟ ΘΟΛΩΜΕΝΟ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ. ΤΟΝ ΤΑΪΖΟΥΝ ΕΝΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ.

Όλα τα παπαγαλάκια του ΣΥΡΙΖΑ αναπαράγουν δημοσιεύσεις για αυθαιρετούντες κ.λ.π, ώστε να συμπεραίνεται ότι αυτοί είναι υπεύθυνοι. Μία ισχυρή επίδραση Παγκαλισμού εξυπηρετεί: μαζί τα φάγαμε, μαζί τα κάψαμε. Αλλά το αυτομαστίγωμα δεν είναι ίαση.

Δημοσίευση: Ιουλίου 29, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator