ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΕ.Π.Α.Π. Δήμου Κορινθίων

0



Το ΚΕ.Π.Α.Π. Δήμου Κορινθίων, λόγω των άδικων και δυσμενών εις βάρος του σχολίων και της σύγχυσης που δημιουργήθηκε με αφορμή την διοργάνωση της συναυλίας της κας Αλίκης Καγιαλόγλου, θεωρεί υποχρέωση του να διευκρινίσει τα εξής:

1. ΔΕΝ είχε ουδεμία σχέση με την προαναφερθείσα συναυλία, αλλά ούτε την παραμικρή πληροφόρηση για τη διοργάνωση της . Την ίδια ώρα και σύμφωνα με το ήδη ανακοινωθέν πρόγραμμά του, υποδεχόταν παιδικές χορωδίες από τη Ρουμανία και την Ν. Αφρική σε μια επιτυχημένη χορωδιακή συνάντηση στον εξωτερικό χώρο του Δημοτικού Θεάτρου

2. Το ΚΕ.Π.Α.Π. Δήμου Κορινθίων, δεδομένης της γνώσης, της ευαισθησία και της εμπειρίας του προσωπικού του γνωρίζει να σχεδιάζει , να οργανώνει, να υποστηρίζει και να πραγματοποιεί με επαγγελματισμό τις όποιες εκδηλώσεις αναλαμβάνει και,

3. Συνεργάζεται με όλους τους φορείς και καλλιτέχνες με σεβασμό στο πρόσωπό τους, στο έργο τους και στις υποχρεώσεις του.

Κε.π.α.π Δήμου Κορινθίων

Δημοσίευση: Ιουλίου 02, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΕ.Π.Α.Π. Δήμου Κορινθίων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator