Βραδιά Πανσελήνου από το Ναυτικό Όμιλο Κιάτου

0



Η πανσέληνος του Ιουλίου είναι μόνο η αφορμή για τη διοργάνωση μιας ακόμη όμορφης γιορτής δίπλα στη θάλασσα.
Το Σάββατο 28 Ιουλίου ο Ν.Ο. Κιάτου υποδέχεται όλες τις φίλες και τους φίλους του στις εγκαταστάσεις στην οδό Γ. Γιαννόπουλου 1, σε μια μουσική βραδιά κάτω από το φως του φεγγαριού στο ομορφότερο σημείο της πόλης.
Η βραδιά θα ξεκινήσει από νωρίς, στις 8:00, με παράσταση κουκλοθέατρου από τη Λέσχη Κούκλας και Θεάτρου Σικυώνας για τους μικρούς φίλους και θα συνεχίσει με παιδικά τραγούδια για τη θάλασσα.
Στις 9:30 αναλαμβάνουν οι Γιάννης Ρασούλης και Γιάννης Κιμπιτζής να μας ταξιδέψουν σε αγαπημένα μουσικά μονοπάτια δίπλα στη θάλασσα με σύμμαχο το ολόγιομο φεγγάρι. Την παρέα των δύο Γιάννηδων θα πλαισιώσει και η Κωνσταντίνα Δουβή.
Η εκδήλωση, που έχει γίνει πια θεσμός, διοργανώνεται με την αρωγή του Δήμου Σικυωνίων και του ΝΠΔΔ «Η ΜΗΚΩΝΗ» και υποστηρίζεται από την «Ομάδα εθελοντών του Δήμου». Στόχος και φέτος είναι η ενίσχυση του «Κοινωνικού Παντοπωλείου». Γι΄αυτό στην είσοδο, αντί εισιτηρίου, όποιος το επιθυμεί μπορεί να προσφέρει τρόφιμα μακράς διάρκειας (ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, γάλα εβαπορέ κλπ) για εκείνους που τα έχουν ανάγκη.

Δείτε εδώ
Δημοσίευση: Ιουλίου 23, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Βραδιά Πανσελήνου από το Ναυτικό Όμιλο Κιάτου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator