Η Ελλάδα που αντιστέκεται: Με τρία μετάλλια επέστρεψε η ελληνική αποστολή από την 29η Διεθνή Ολυμπιάδα Βιολογίας

0



Επέστρεψε η ελληνική αποστολή από την 29η Διεθνή Ολυμπιάδα Βιολογίας, που φέτος έγινε στην Τεχεράνη, γεμάτη εμπειρίες και διακρίσεις. Για πρώτη φορά στις 13 συμμετοχές μας στην Ολυμπιάδα κερδίσαμε τρία χάλκινα μετάλλια και μια εύφημο μνεία! Αξιοσημείωτο είναι ότι φέτος και τα τέσσερα παιδιά προέρχονταν από δημόσια επαρχιακά σχολεία!!!

Η διάκριση στην Ολυμπιάδα Βιολογίας είναι δύσκολη υπόθεση, μιας και το εκπαιδευτικό σύστημα της χώρας μας υστερεί πολύ στη διδασκαλία της Βιολογίας στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση σε σχέση με τις άλλες χώρες. Παρ' όλα αυτά τα παιδιά μας τα τελευταία χρόνια καταφέρνουν και φέρνουν διακρίσεις, με την όποια δουλειά μπορούν και κάνουν στα σχολεία τους, αλλά και με μια σύντομη αλλά έντονη προετοιμασία δύο εβδομάδων στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Φανταστείτε να επενδύαμε σαν χώρα και στην Παιδεία, επιτυχίες που θα είχαμε! Τέλος πάντων, ας μην γκρινιάζω μέρα που είναι.

Ελπίδα και αισιοδοξία δίνουν αυτά τα χαμόγελα, μήπως κάποια μέρα η Ελλάδα που αντιστέκεται στη μετριότητα, στο δήθεν και στο εφήμερο και προσπαθεί σκληρά στις επιστήμες, τις τέχνες, τον αθλητισμό και τον πολιτισμό, γίνει το νέο πρότυπο που θα αντικαταστήσει αυτό του Νεοέλληνα. Αμήν...

Μπράβο στα αστέρια και σε όλη την ομάδα που τα βοήθησε να φτάσουν σε αυτή την επιτυχία...

Δημοσίευση: Ιουλίου 23, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η Ελλάδα που αντιστέκεται: Με τρία μετάλλια επέστρεψε η ελληνική αποστολή από την 29η Διεθνή Ολυμπιάδα Βιολογίας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator