ΚΕ.Π.Α.Π. Δήμου Κορινθίων: ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ 2018 “ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΜΕ ΘΕΑΤΡΟ;;;”

0


Στα πλαίσια του ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ 2018 “ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΜΕ ΘΕΑΤΡΟ;;;”, την Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018, το κοινό παρακολούθησε την παράσταση “ΟΛΙΒΕΡ ΤΟΥΙΣΤ”, σε σκηνοθεσία Τάκη Τσαρσιταλίδη, από την Θεατρική ομάδα “Θέατρο σε Φόρμα” και την Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018 την παράσταση “Η ΝΕΡΑΪΔΑ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ”, σε σκηνοθεσία Γιάννη Καλαντζόπουλου, από την Θεατρική ομάδα “Θέατρο της Μεσογείου”.

Το Φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κορίνθου, στα πλαίσια των Πολιτιστικών Διαδρομών “Καλοκαίρι 2018”, που διοργανώνει το Κέντρο Πολιτισμού Αθλητισμού & Περιβάλλοντος του Δήμου Κορινθίων (ΚΕ.Π.Α.Π.).

Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ
Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
www.eaete.gr
tel.6937650867
email. phototsetsi@gmail.com
facebook.com/phototsetsi
Δημοσίευση: Ιουλίου 06, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΕ.Π.Α.Π. Δήμου Κορινθίων: ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ 2018 “ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΜΕ ΘΕΑΤΡΟ;;;” "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator