Καταπέλτης Τζήμερου για τα αγιασμένα στυλό για τις πανελλήνιες: «Η θρησκεία ως μεταφυσικό ρουσφέτι & οι μητροπολίτες ως μικροπωλητές»

0(Η φωτογραφία είναι του Xaris Moxlas)

Αυτά που βλέπετε δεξιά είναι αγιασμένα στυλό. Αυτοί που βλέπετε να γονατίζουν είναι υποψήφιοι φοιτητές, το μέλλον της χώρας. Θα πάρουν τα αγιασμένα στυλό για να γράψουν καλά στις εξετάσεις, εις βάρος προφανώς όσων θα γράψουν με κανονικά στυλό. Κι αυτοί που βλέπετε στο βάθος είναι απατεώνες παπάδες, το παρελθόν της χώρας. Η θρησκεία ως μεταφυσικό ρουσφέτι και οι μητροπολίτες ως μικροπωλητές. Κι εμείς εδώ αγωνιζόμαστε για ορθολογισμό και διαφωτισμό και απομάγευση του δημόσιου βίου… Τι μέλλον μπορεί να έχει αυτή η χώρα;

Δημοσίευση: Ιουνίου 07, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Καταπέλτης Τζήμερου για τα αγιασμένα στυλό για τις πανελλήνιες: «Η θρησκεία ως μεταφυσικό ρουσφέτι & οι μητροπολίτες ως μικροπωλητές»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator