Πολιτιστικός σύλλογος Αρχαίων Κλεωνών «Φωκάς»: "Τρέχουμε για την ιστορία μας, τρέχουμε για την Μακεδονία μας"

0


Τα τελευταία χρόνια ο πολιτιστικός σύλλογος Αρχαίων Κλεωνών «Φωκάς» έχει αναβιώσει έναν αγώνα δρόμου που οι ρίζες του κρατάνε απ τα αρχαία χρόνια.

Φέτος σε συνεργασία με την «Πατριωτική κίνηση Κορινθίων πολιτών» θέλει να στείλει ένα διαφορετικό μήνυμα. Ένα ολόκληρο χωριό, απλοί άνθρωποι αγρότες, μεροκαματιάρηδες, άνθρωποι του μόχθου και της καθημερινότητας τρέχουν για την Μακεδονία μας και στέλνουν ένα ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση και σε όλο τον κόσμο: Τρέχουμε για την ιστορία μας, τρέχουμε για την Μακεδονία μας...!!
Δημοσίευση: Ιουνίου 13, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πολιτιστικός σύλλογος Αρχαίων Κλεωνών «Φωκάς»: "Τρέχουμε για την ιστορία μας, τρέχουμε για την Μακεδονία μας""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator