"Ρε σεις ο Ανδρέας; Είναι δυνατόν;"

0Παρασκευή 1η του Ιούνη 2018. Ξεκινήσαμε από το Αεροδρόμιο Μακεδονία με νοικιασμένο αυτοκίνητο και πάμε Καβάλα μέσω Θεσσαλονίκης. Ξαφνικά βλέπω ένα άγαλμα και λέω: "Ρε σεις ο Ανδρέας; Είναι δυνατόν;" Πλησιάζοντας βεβαιώθηκα. Είναι αυτός!!!

Φρενάρισμα, φωτογράφηση και αν δεν κόρναραν οι πίσω (δεξιοί θα ήσαν) θα κατέβαινα για προσκύνημα. Το πουλί που περιπολούσε γύρω από το άγαλμα πέρναγε τον συμβολισμό σε άλλη διάσταση...

#pasok_sose_mas #ellada_i_hora_tou_prasinou_iliou #kamia_sotiria

Δημοσίευση: Ιουνίου 06, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: ""Ρε σεις ο Ανδρέας; Είναι δυνατόν;""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator