Υπό το κράτος του χασισιού

0



Οταν διορίζονται αντιπρόεδροι σε νοσοκομεία επαγγελματίες που έχουν προϋπηρεσία σε... βουλκανιζατέρ, δεν μπορεί κάποιος παρά να αναμένει και ίδρυση Γραφείου Κάνναβης στο υπουργείο της «εξωτικής» χώρας, που έχει τέτοιες προτεραιότητες και τέτοιο έλλειμμα στην αξιολόγηση στελεχών.

Η «εξωτική» χώρα είναι η Ελλάδα. Η πατρίδα μας, δυστυχώς, διαθέτει μια δυσπερίγραπτη κυβέρνηση, η οποία -μέσα στον γενικό χαμό- βιάζεται να τα κάνει όλα: να θεσμοθετήσει την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια και να συστήσει Γραφείο Κάνναβης, όπως δήλωσε χθες ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός σε ομιλία του για την κάνναβη. Το χασίσι τίθεται, πλέον, υπό την αιγίδα ενός κράτους που δεν έχει χρήματα ούτε για γάζες!

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ένα από τα συνηθισμένα πολυσυλλεκτικά κόμματα, που κατά καιρούς κυβερνούν, εξελίσσονται, έρχονται σε διάλογο με την κοινωνία και τους άλλους φορείς, και προσαρμόζουν αναλόγως την ατζέντα τους. Είναι μια συσπείρωση αριστεριστών, η οποία με μέθοδο και επιμονή προσπαθεί να περάσει την πολιτική του περιθωρίου στο προσκήνιο. Τα δείγματα είναι καθημερινά: Ενα από τα πολλά είναι η κρατική ενθάρρυνση στον λαό να αρχίσει το χασίσι.

Εκείνο που διέπει τα υψηλόβαθμα στελέχη αυτού του μορφώματος δεν είναι ακριβώς «ελιτισμός», αφού το περιθώριο και η ελίτ είναι δύο λέξεις και έννοιες ασύμβατες μεταξύ τους. Οι εξωφρενικά άστοχες, ατεκμηρίωτες και εν πολλοίς αντικοινωνικές πεποιθήσεις της άκρας Αριστεράς δεν στηρίζονται σε κάποιο «επιστημονικό» -ή, έστω, επιστημονικοφανές- θεωρητικό υπόστρωμα, το οποίο μπορεί να τεθεί ως αντικείμενο διαλόγου ή να αποδειχτεί με κάποιον τρόπο. Είναι απλώς εμμονές, έξεις, που λόγω των αδιάκοπων επαναλήψεων έχουν κυριαρχήσει στους νόες ατόμων με ελλιπή ή προβληματική συγκρότηση προσωπικότητας και τελικά καταλήγουν να γίνονται νόμοι του ελληνικού κράτους!

Φυσικά, όλες οι «ανησυχίες», οι επιδιώξεις, οι φοβίες, τα προτάγματα, οι απωθήσεις και οι εμμονές της άκρας Αριστεράς δεν έχουν καμία σχέση με τις ανάγκες και τα οράματα του ελληνικού λαού. Ομως, έχει κατορθώσει το 1% να επιβάλλει την ατζέντα του στο 99%. Σημεία των καιρών.

Δημοκρατία
Δημοσίευση: Ιουνίου 03, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Υπό το κράτος του χασισιού"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator