ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ του Συλλόγου Υπαλλήλων της Π.Ε Κορινθίας σε ΕΚΔΗΛΩΣΗ

0



06-06-2018 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00μ.μ

Στο Δημοτικό θέατρο Κορίνθου

Προς τιμήν των συνταξιοδοτημένων υπαλλήλων της Π.Ε Κορινθίας & της πρώην Νομαρχιακής αυτοδιοίκησης Κορινθίας

Θα παραστεί ο θίασος ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ με την σατυρική κωμωδία «Ο ΔΙΑΣ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕ»

του Άγγελου Μοσχονά.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ

Ο ‘’Δίας’’ ύστερα από εκατό χρόνια ξαναγυρίζει στην Γή παρέα με τον Ερμή και συγκεκριμένα στην Ελλάδα του σήμερα. Στην επίσκεψή του αυτή συναντά καταστάσεις και χαρακτήρες ανθρώπων απρόσμενες γι αυτόν που υπάρχουν όμως στην σημερινή κοινωνία. Εκπληκτος, διακωμωδεί,σατυρίζει και κρίνει τα πάντα.
Παράλληλα με τον σκωπτικό τρόπο που αντιμετωπίζει ο ‘’Δίας’’ την σημερινή πραγματικότητα εξελίσσεται μια κωμική υπόθεση που θα φέρει τον ‘’Δία’’ αντιμέτωπο με την ζηλιάρα ‘’Ηρα’’. Είναι μια σατυρική κωμωδία που ταιριάζει τον μύθο με την πραγματικότητα και εκπέμπει πολλαπλά μηνύματα, και ταυτόχρονα προσφέρει γέλιο στους θεατές.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΕΡΓΟΥ

Σενάριο-Σκηνοθεσία Αγγελος Μοσχονάς

Σκηνικά Δάφνη

Μουσική Κατερίνα Μάσκα

Ηχοφωτιστικά Ανδρέας Καραμανλής

Παίζουν οι Ηθοποιοί Ελένη Φιλίνη, Χρήστος Φωτίδης, Σπύρος Μπιμπίλας

Γιώργος Καπετανάκος Ντίνα Βούρτση ,Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου.

GUEST STAR ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Θα είναι τιμή μας να παραβρεθείτε όλοι και να τιμήσετε τους υπαλλήλους που προσέφεραν για πολλά χρόνια πολύτιμες υπηρεσίες στην Π.Ε Κορινθίας και στην πρώην Νομαρχιακή αυτοδιοίκηση.

Θα υπάρχει μπουφές και αναψυκτικά για όλους

Το Δ.Σ του Συλλόγου της Π.Ε Κορινθίας
Δημοσίευση: Ιουνίου 04, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ του Συλλόγου Υπαλλήλων της Π.Ε Κορινθίας σε ΕΚΔΗΛΩΣΗ "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator