ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Μνημόσυνο σε στενό οικογενειακό κύκλο έμοιαζε η επίσκεψη Καμμένου !!!

0



Στο Λουτράκι βρέθηκε ο Πάνος Καμμένος μαζί με τους φίλους του Μαρία Θελερίτη, Γιώργο Ψυχογιό και Γιώργο Τσόγκα για να εγκαινιάσουν και 14 σπίτια που προορίζονται για ισάριθμα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και παρεμπιπτόντως να γιορτάσουν την συμφωνία με τους Σκοπιανούς για την Μακεδονία μας ...


Για την υποδοχή του κ. Υπουργού επιστρατεύτηκαν τα γνωστά νταούλια και ζουρνάδες που θα έπαιζαν ο κ. Τσίπρας μαζί με τον κ. Καμμένο για να χορέψουν οι διεθνείς αγορές καθώς και κλαρίνα για να δώσουν και λίγο πιο πατριωτικό τόνο αφού ο κ. Καμμένος είναι γνωστός για την αγάπη του στη λαϊκή παράδοση.



Είχαν μάλιστα τόση χαρά να φωτογραφηθούν με τον Πάνο , οι αγωνιστές της αριστεράς και της προόδου που παραλίγο να αφήσουν εκτός κάδρου τον πρόεδρο της συντονιστικής επιτροπής ΑΝΕΛ Κορινθίας αξιότιμο κ. Χάρη Μαρίνη, ο οποίος είναι ένας από τους εκατομμύρια για να μην πω δισεκατομμύρια πιστούς οπαδούς που έχουν απομείνει στον μεγάλο ηγέτη κ. Πάνο Καμμένο.



Ευτυχώς όμως ο κ. Υπουργός αντιλήφθηκε την παρουσία του τόσο αξιόλογου στελέχους του κόμματος του και του χάρισε απλόχερα ένα γλυκό χαμόγελο και μία ζεστή αγκαλιά.



Η χαρά του κ. Μαρίνη φαίνεται και στην φωτογραφία αφού κατάφερε να ακουμπήσει και με τα δυο του χέρια, τον Πάνο Καμμένο και πλέον τέθηκε στο πάνθεον των ανθρώπων που είχαν την τιμή, την ευτυχία και την τύχη να ακουμπήσουν έστω και για λίγο έναν τιτάνα της πολιτικής, έναν γίγαντα της Ελλάδας και έναν εμπνευσμένο ηγέτη όπως ο Πάνος Καμμένος.



Η συνέχεια της εκδήλωσης δόθηκε στο μπουφέ που είχε στηθεί προς τιμή του Πάνου Καμμένου, όπου ο μεγάλος ηγέτης απέδειξε για μια ακόμα φορά τις ικανότητες του την ταχεία αποσυμφόρηση των εδεσμάτων.

Κατά την επίσκεψη όμως απογοητεύτηκαν οι ένθερμοι οπαδοί των μεταμφιέσεων του κ. Καμμένου αφού αυτή τη φορά επέλεξε ένα καλοραμμένο υπουργικό κουστούμι και δεν φόρεσε ούτε καν μια στολή βατραχανθρώπου ή έστω ναυαγοσώστη.



Θετικά σχόλια απέσπασε όμως και η απόφαση του κ. Υπουργού να ταλαιπωρηθεί και να έρθει στο Λουτράκι με μια ταπεινή Μερσεντάρα και να μην επαναλάβει την μεγαλειώδη του επίσκεψη το 2015, στον ίδιο χώρο, όπου είχε καταφθάσει με ένα ελικόπτερο CHINOOK των 44 θέσεων.




Η μόνη παραφωνία στην εκδήλωση ήταν η απουσία του απλού κόσμου, αφού η παρουσία του Πάνου Καμμένου στο Λουτράκι δεν είχε ανακοινωθεί ούτε καν από τα στελέχη των ΑΝΕΛ Κορινθίας. 
Σύμφωνα μάλιστα με σχόλιο του τομεάρχη της ΝΔ κ. Τέσση Γιώργου, οι ΑΝΕΛ δεν ανακοίνωσαν την άφιξη του Πάνου Καμμένου γιατί φοβήθηκαν μήπως μαζευτεί κόσμος και τον πνίξει στα φιλιά.


Δημοσίευση: Ιουνίου 19, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Μνημόσυνο σε στενό οικογενειακό κύκλο έμοιαζε η επίσκεψη Καμμένου !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator