ΚΔΑΠ ΜΗΚΩΝΗ: ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ

0


ΚΔΑΠ ΜΗΚΩΝΗ | ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ

Ν.Π.Δ.Δ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ Η ΜΗΚΩΝΗ ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ

Αγαπητοί γονείς,

Το Ν.Π.Δ.Δ. Η ΜΗΚΩΝΗ του Δήμου Σικυωνίων, αναπτύσσοντας και υλοποιώντας πολιτικές και προγράμματα στον τομέα της Παιδείας  ιδρύει το 1ο Δημοτικό Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Σικυωνίων, με τον διακριτικό τίτλο Κ.Δ.Α.Π. ΜΗΚΩΝΗ

Έχοντας πλήρη επίγνωση των αναγκών για την εξωσχολική εκπαίδευση και δημιουργική απασχόληση των παιδιών, σκοπός του προγράμματος, είναι να εξασφαλίσει στα παιδιά πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας προγράμματα μετά το πέρας της σχολικής ημέρας, σε ένα ασφαλές περιβάλλον, με την καθοδήγηση έμπειρων παιδαγωγών.

Στόχος του προγράμματος είναι η καλλιέργεια και ενδυνάμωση των γνωστικών , κοινωνικών και συναισθηματικών δεξιοτήτων των παιδιών, η ανακούφιση των οικογενειών τους και η δημιουργία μια νέας εκπαιδευτικής και κοινωνικής κουλτούρας.

Το Κ.Δ.Α.Π αποτελεί δομή του Ν.Π.Δ.Δ. Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού Η ΜΗΚΩΝΗ του Δήμου Σικυωνίων και θα στεγάζεται στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Κιάτου, στην οδό Κλεισθένους 57.

Το Κ.Δ.Α.Π. ΜΗΚΩΝΗ απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών

Τα προγράμματα θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο του 2018

Ημέρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή

Ώρες λειτουργίας: 13:30 – 21:30

Περίοδος σχολικών διακοπών (Χριστουγέννων, Πάσχα, Καλοκαιρινής περιόδου) από 08:00 – 16:00

Το Ν.Π.Δ.Δ. Η ΜΗΚΩΝΗ συμμετέχοντας στο πρόγραμμα "Εναρμόνιση Οικογενειακής Και Επαγγελματικής Ζωής" του ΕΣΠΑ δίνει τη δυνατότητα στους ωφελούμενους να υποβάλουν αίτηση μέσω του προγράμματος αυτού, προσφέροντάς τους δωρεάν υπηρεσίες.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με:
Τμήμα Παιδικής Φροντίδας, Παιδείας & Δ.Β.Μ
Πληροφορίες: Πάγκα Αγγελική
Δευτέρα έως Παρασκευή | 8:00 - 14:00 | Τηλ: 27420 28743

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ H ΜΗΚΩΝΗ
ΖΑΡΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Δημοσίευση: Ιουνίου 19, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΔΑΠ ΜΗΚΩΝΗ: ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator