Κάνουν τα πάντα για τις ψήφους των μπαχαλάκηδων

0




Την κατάργηση των νόμων Βορίδη - Χρυσοχοΐδη , που ποινικοποίησαν την αποφυγή πληρωμής διοδίων οδηγώντας πολύ κόσμο στα δικαστήρια, ανακοίνωσε την Κυριακή ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης, μιλώντας σε εκδήλωση κατοίκων του Δήμου Ωρωπού.

Ο κ. Σπίρτζης τόνισε ότι «εμείς παραμένουμε πάντα δίπλα στην κοινωνία και στο κίνημα. Δεν θα επιτρέψουμε στο κίνημα "του πληρώνω περισσότερα" του Κυριάκου Μητσοτάκη να επανέλθει». «Θα ευχηθούμε», πρόσθεσε, «περαστικά στη ΝΔ και όσους τη στηρίζουν.

Η θλίψη τους είναι μεγάλη γιατί τον Αύγουστο βγαίνουμε από τα μνημόνια και δεν θα έχουν άλλοθι τα μνημόνια για να εφαρμόζουν τα σχέδια τους». «Εμείς», υπογράμμισε ο κ. Σπίρτζης, «ούτε αλλάξαμε, ούτε κρυβόμαστε, ούτε βγάλαμε από το μυαλό μας αυτά που σας λέγαμε».

Αυτά είπε ο Χρήστος Σπίρτζης και ρίγη… αηδίας θα πρέπει να έπιασαν όσους έχουν μείνει σοβαροί στη χώρα αυτή.

Είναι γνωστό ότι ο εν λόγω «υπουργός» σκέφτεται να βάλει υποψήφιος στο υπόλοιπο Αττικής και γι’ αυτό κάθε Σαββατοκύριακο περιφέρεται και υπόσχεται δωρεάν διόδια και άλλα καλούδια.

Το υπουργός σε εισαγωγικά γιατί ο κύριος αυτός δεν ήταν ποτέ υπουργός. Κολλητός φίλος του κολλητού φίλου του πρωθυπουργού ήταν, πρόεδρος στο ΤΕΕ με πολλά «μαύρα» σημεία αλλά και πρώην πασόκος που είδε το αριστερό φως το αληθινό.

Ο άνθρωπος που όταν πας στο γραφείο του έχει φάτσα κάρτα το πορτρέτο του Άρη Βελουχιώτη, τι υπουργός να είναι;

Όμως, η δέσμευσή του αυτή, να καταργήσει τους νόμους που έβαζαν πρόστιμα σε όσους δεν πλήρωναν διόδια, είναι εξωφρενική. Σε μια σοβαρή χώρα θα έπρεπε να έχει πάει όχι απλά σπίτι του αλλά στη φυλακή ο εν λόγω κύριος.

Ο Σπίρτζης μας λέει ότι είναι κοντά στα κινήματα κι ότι δεν άλλαξαν ποτέ, ούτε κρύβονται. Το αν άλλαξαν το ξέρει ο πλανήτης όλος με την γνωστήkolotoumpa. Αλλά τώρα για τι ασχολούμαστε μ’ αυτό;

Πιο σοβαρό είναι ότι ένας υπουργός της κυβέρνησης νομιμοποιεί την παρανομία. Κλείνει το μάτι σε όλες τις… συλλογικότητες που μπορούν να κάνουν ό,τι γουστάρουν χωρίς καμιά επίπτωση, χωρίς καμιά τιμωρία.

Πας, σηκώνεις τις μπάρες στα διόδια, τις σπας άμα γουστάρεις κιόλας αλλά δεν έχεις επιπτώσεις. Περνάς μάγκας χωρίς να πληρώσεις αλλά δεν θα πληρώσεις πρόστιμο. Δηλώνεις… κινηματίας και καθάρισες με το νόμο Σπίρτζη.

Κι έτσι μπορεί και ο Ρουβίκωνας που κάνει… ενέργειες να μπουκάρει όπου γουστάρει, να ρίχνει μπογιές, να σπάει συμβολαιογραφεία αλλά κανείς να μην τιμωρείται. Το κράτος των κατσαπλιάδων και του Σπίρτζη δεν τιμωρεί τον… ακτιβισμό.

Μπράβο παιδιά. Και εις ανώτερα. Για τις ψήφους των μπαχαλάκηδων μπορείτε να κάνετε τα πάντα. Να καταργήσετε νόμους, να αμφισβητήσετε το δίκαιο, να νομιμοποιήσετε το μπάχαλο. Κι αυτό το λέτε χώρα.

Εύγε στον Σπίρτζη γιατί πέτυχε στη ζωή του. Είναι η τρανή απόδειξη για το που πάει αυτή η χώρα και γιατί φεύγουν τα παιδιά μας στο εξωτερικό.

Η Ελλάδα των Σπίρτζηδων, των Καρανίκων και των κάθε λογής πολιτικών εξαμβλωμάτων δεν έχει καμιά τύχη. Και δυστυχώς θα μας πάρει κι εμάς μαζί της στον γκρεμό.

AntiNews
Δημοσίευση: Ιουνίου 01, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κάνουν τα πάντα για τις ψήφους των μπαχαλάκηδων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator