Στην υγειά των κορόιδων: Πώς ο Σώρρας έβγαζε «χαλαρά» 720.000 ευρώ το χρόνο

0Είναι γνωστό πως ο Σώρρας υποστηρίζει πως κατέχει περίπου 600 δισ. ευρώ. Αν και το συγκεκριμένο ποσό είναι άκρως αμφισβητήσιμο, ο αρχηγός της Ελλήνων Συνέλευσις φαίνεται πως έβγαζε πολύ εύκολα περί τις 720.000 ευρώ το χρόνο, τουλάχιστον.

Τα χρήματα αυτά προέρχονταν αποκλειστικά από τις εγγραφές και τις ετήσιες συνδρομές των φανατικών οπαδών του, η πίστη των οποίων αγγίζει τα όρια του θρησκευτικού φανατισμού.

Για να εγγραφούν στην Ελλήνων Συνέλευσις, οι πιστοί έπρεπε να καταβάλουν το ποσό των 10 ευρώ. Από εκεί και πέρα για να μπορούν να παίρνουν μέρος σε λατρευτικές τελετές και συγκεντρώσεις, όφειλαν να ανανεώνουν τη συνδρομή τους κάθε μήνα, καταβάλλοντας το χρηματικό ποσό των 5 ευρώ.

Αν υπολογίσουμε πως τα μέλη της οργάνωσης άγγιζαν περίπου τα 12.000 άτομα, τα έσοδα από τις εγγραφές έφταναν τις 120.000 ευρώ και κάθε χρόνο πληρώνουν 60 ευρώ ο καθένας ως συνδρομή (5 ευρώ Χ 12 μήνες) που σημαίνει επιπλέον έσοδα 720.000 το χρόνο για την Ελλήνων Συνέλευσις.

Όπως αναφέρει ο Ε.Τ, τα μέλη των Ελλήνων Συνέλευσις ορκίζονται στον πανάγαθο άρχοντα του φωτός, στη συμπαντική συνειδητότητα, στα ελάνια αξιακά πρωτόκολλα, στο κοσμικό πυρ και στον πολέμαρχο αρχηγό τους, σε μαζικές τελετές που διεξάγονται σε αρχαιολογικούς χώρους. Η λατρεία τους συνδυάζει στοιχεία νεοπαγανισμού, αποκρυφισμού, αρχαιολατρίας, εθνικισμού και μυστικισμού καθώς, πέραν της εκστρατείας για την υποτιθέμενη διάσωση της Ελλάδας, περιλαμβάνει τη διεξαγωγή μεταμεσονύκτιων τελετών σε αρχαιολογικούς χώρους για το νοητικό συντονισμό όλων των Ελλήνων και τη διενέργεια επικλήσεων στους προγόνους και τους αρχαίους θεούς.

Εκτός από τα παραπάνω ποσά, τα μέλη της Ελλήνων Συνέλευσις έβαζαν το χέρι στην τσέπη και για τα περιβόητα εξώδικα, πληρώνοντας, διάφορα χρηματικά ποσά που κυμαίνονται από 5 έως 200 ευρώ, ανάλογα με την οικονομική κατάσταση του κάθε πολίτη, αλλά και άλλα χρηματικά ποσά υπό τη μορφή χορηγιών-δωρεών.

Πηγή: economy365.gr
Δημοσίευση: Ιουνίου 25, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Στην υγειά των κορόιδων: Πώς ο Σώρρας έβγαζε «χαλαρά» 720.000 ευρώ το χρόνο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator