5ο Μουσικό Φεστιβάλ Ευρωστίνης

0Για 5η συνεχόμενη χρονιά θα πραγματοποιηθεί και φέτος το Μουσικό Φεστιβάλ Ευρωστίνης στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου-Λυκείου Δερβενιού την Κυριακή 5 Αυγούστου 2018 και ώρα 20:00. Την προσπάθεια συντονίζει όπως πάντα ο πολιτιστικός σύλλογος «Ευ Ζην». Η είσοδος είναι δωρεάν κάτι που επιτυγχάνεται μέσω της εθελοντικής προσπάθειας όλης της τοπικής κοινωνίας.
Όπως και τις προηγούμενες χρονιές φιλοξενήθηκαν σπουδαίοι καλλιτέχνες όπως ο Λεωνίδας Μπαλάφας και Παύλος Παυλίδης έτσι και φέτος έρχονται κορυφαία ονόματα του μουσικού στερεώματος αλλά και νέα σχήματα από τις γύρω περιοχές (Ξυλόκαστρο, Πάτρα, Αθήνα) που κάνουν τα πρώτα τους μουσικά βήματα. Το εγχείρημα φαίνεται να πετυχαίνει και το φεστιβάλ σιγά σιγά αποκτά νέες διαστάσεις διατηρώντας το στοιχείο του εθελοντισμού και της συλλογικότητας.

Μαζί μας φέτος: 

O Γιάννης Αγγελάκας & οι 100°C 
Λαμπρινή Καρακώστα 
ΔΙΟΝΥΣΟΣ 
Space Soda 

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην σελίδα facebook του συλλόγου «Ευ Ζην»: https://www.facebook.com/eyzhn.eurostini
Δημοσίευση: Ιουνίου 10, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "5ο Μουσικό Φεστιβάλ Ευρωστίνης"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator