Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά Street Volley στην Αρχαία Ολυμπία

0


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Μαΐου 2018 το 1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ STREET VOLLEY στην Αρχαία Ολυμπία, που συνδιοργάνωσε ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας, η Ε.Σ.ΠΕ.Π και ο Α.Ο. Αρχαίας Ολυμπίας «ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ».

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή των παιδιών, αθλητών και αθλητριών από τις ακαδημίες του τοπικού ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ και του ΚΟΡΟΙΒΟΥ Αμαλιάδος, καθώς και η προσέλευση του κόσμου που παρακολούθησε το τουρνουά στα εννέα γήπεδα που είχαν δημιουργηθεί στον δρόμο έναντι του Δημαρχείου.

Πριν την αγωνιστική δράση, πραγματοποιήθηκαν ενημερωτικές ομιλίες από το Υποψήφιο Πανεπιστημιακό καθηγητή κ. ΚΟΥΤΣΟΛΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟ για τον Αθλητισμό στην Αρχαία Ελλάδα, καθώς και για την Στοματική Υγιεινή από την οδοντίατρο κ. ΚΟΤΣΙΛΙΜΠΑ ΑΙΜΙΛΙΑ και ειδικό ορθοδοντικό κ. ΜΠΑΧΟΥΡΟ ΦΩΤΗ.

Στα πλαίσια των αγώνων δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια στους συμμετέχοντες, γιατί στόχος των συνδιοργανωτών είναι η συμμετοχή, η διασκέδαση και όχι η διάκριση.

Στην διοργάνωση βοήθησε το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών παρέχοντας πρώτες βοήθειες και ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας προσφέροντας Νερά, χυμούς και φρούτα.
Δημοσίευση: Μαΐου 15, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά Street Volley στην Αρχαία Ολυμπία"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator