ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΠΟΥΖΟΣ: “Γινάτι. Ο σοφός της λίμνης”

0


Το Σάββατο 19 ΜαΪου 2018, ο Σύλλογος Ηπειρωτών Κορινθίας Η ΠΙΝΔΟΣ, το Βιβλιοπωλείο ΚΙΒΩΤΟΣ και οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ συνδιοργάνωσαν την παρουσίαση του νέου βιβλίου του Γιάννη Καλπούζου, στον Συναυλιακό χώρο ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ, στην Κόρινθο.

“Γινάτι. Ο σοφός της λίμνης”, είναι ο τίτλος του ιστορικού μυθιστορήματος, το οποίο κυκλοφόρησε στις 22 Μαρτίου 2018 και μέσω του οποίου ο συγγραφέας Γιάννης Καλπούζος μεταφέρει τον αναγνώστη στο ιστορικό γίγνεσθαι της πόλης των Ιωαννίνων, κατά την δεκαετία 1917-1927.

Αποσπάσματα από το βιβλίο διάβασε ο ηθοποιός Αγαμέμνων Χαρίτων και ο ίδιος ο συγγραφέας.

Στην εκδήλωση τραγούδησε το φημισμένο στα Βαλκάνια και την Κάτω Ιταλία Πολυφωνικό Σύνολο “Χαονία” και Χορευτικό τμήμα του Συλλόγου παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς της Ηπείρου.

Μέλη και φίλοι του Συλλόγου παρακολούθησαν την όμορφη εκδήλωση, είδαν από κοντά τον αγαπημένο τους συγγραφέα και μίλησαν μαζί του.

Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ
Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
www.eaete.gr
tel.6937650867
email. phototsetsi@gmail.com
facebook.com/phototsetsi

























Δημοσίευση: Μαΐου 21, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΠΟΥΖΟΣ: “Γινάτι. Ο σοφός της λίμνης”"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator