ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Υπέρ της απλής αναλογικής ο Τιμολέων Πιέτρης

0



Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας προ ημερήσιας διάταξης συζητήθηκε το ζήτημα της απλής αναλογικής ενόψει του νομοσχεδίου που προτείνει η κυβέρνηση περί αλλαγής του εκλογικού συστήματος της αυτοδιοίκησης.

Ο επικεφαλής της παράταξης Κόρινθος 2014-2019 Τιμολέων Πιέτρης τάχθηκε υπέρ της απλής αναλογικής θεωρώντας πως η αλλαγή αυτή αποτελεί ένα μέσο εξυγίανσης του πολιτικού συστήματος καθώς θα προσφέρει τη δυνατότητα της πολυφωνίας, η οποία αποτελεί εχέγγυο της Δημοκρατίας.

Είναι σκόπιμο να αναφερθεί οτι ο κύριος Πιέτρης ουσιαστικά ήταν ο μοναδικός που τάχθηκε υπέρ της απλής αναλογικής κρίνοντας πως θα αποφέρει θετικά αποτελέσματα υπέρ της ομαλής συνεργασίας των συνδυασμών με μοναδικό στόχο την εξυπηρέτηση των δημοτών.

Η παράταξη θα ανακοινώσει μετά την ψήφιση του νόμου την οποιαδήποτε απόφαση της, ενώ τα σενάρια των συνεργασιών παραμένουν σενάρια με μοναδική μέριμνα της παράταξης τη δεδομένη χρονική στιγμή την προσαύξηση της δυναμικής της και την εξέλιξή της με καινότομες ιδέες.

Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη | Επικεφαλής Τιμολέων Μιχ. Πιέτρης
Site www.korinthos2014.wordpress.com
Διεύθυνση Αδειμάντου 41, 20 131 Κόρινθος
Τηλ 2741075570 | Fax 2741075571 | Email politics@pietrisinsurance.gr
Δημοσίευση: Μαΐου 11, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Υπέρ της απλής αναλογικής ο Τιμολέων Πιέτρης"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator