ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΕΗ Α.Ε.

0



Μετά από δεκάδες καταγγελίες καταναλωτών, δικαιούχων ΚΕΑ-ΚΟΤ (κοινωνικού τιμολογίου ρεύματος) στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας, παρεμβήκαμε προς την ΔΕΗ ΑΕ και το Υπουργείο Ενέργειας, ως και το Υπουργείο Εργασίας, για το φαινόμενο, αφού σύμφωνα με τα ισχύοντα, διακοπή ρεύματος σε δικαιούχο ΚΟΤ γίνεται μόνο όταν υπερβεί το ποσό των 9000 ευρώ σε συνδυασμό με την υπαίτια άρνηση του να ρυθμίσει έστω και με χαμηλή δόση την οφειλή του.

Η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, είναι επιεικώς απαράδεκτη, αφού δεν λαμβάνει υπόψη ότι οι δικαιούχοι ΚΕΑ-ΚΟΤ, ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας και δεν μπορεί να γίνονται αυτές οι διακοπές αβασάνιστα, ακόμη και για οφειλές 1500 ευρώ, όταν σε ενεργοβόρες και άκρως κερδοφόρες βιομηχανίες, επιφυλάσσεται ευνοϊκή μεταχείριση για οφειλές τους.

Κόρινθος 17/5/2018

Με εξουσιοδότηση ΔΣ
Αναστάσιος Μηλιώτης
Γραμματέας
Δημοσίευση: Μαΐου 17, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΕΗ Α.Ε."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator