Μπήκε τυχαία ο Τούρκος;

0Βρήκαμε καινούργιο πνευματικό παιχνίδι, που λέγεται «ποια θα είναι η επόμενη κίνηση του Ερντογάν;» Δεν μένει, παρά να οργανωθεί το παιχνίδι από τον ΟΠΑΠ, να βγάζουμε και κανά φράγκο.

Το λοιπόν· ποντάρω δύο μηνιάτικους λογαριασμούς της γυφτοφόν. Δηλαδή αν χάσω, να μην έχω δύο μήνες τηλέφωνο και αν κερδίσω, να μην πληρώσω δύο μήνες. Μάλιστα θα ποντάρω στην έκπληξη. Θα αφήσει σχετικά σύντομα τους δύο στρατιωτικούς, ίσως και πριν τις εκλογές.

Εχει τα ρίσκα του, να προβλέπεις οτιδήποτε με τον Ταγίπ, αλλά διαισθάνομαι αίσιο τέλος. Πρώτον· έχει παίξει αρκετά με το μαστίγιο και εικάζω, ότι ήλθε και η ώρα του καρότου. Δεύτερον· ξέρει, ότι δεν μπορούμε και δεν θα του παραδώσουμε τους οκτώ. Τρίτον· η σύντομη και χωρίς ταλαιπωρίες απέλαση του Τούρκου, που μπήκε κατά λάθος στην Ελλάδα, είναι κίνηση ματ από πλευράς μας.

Μπήκε κατά λάθος όμως ο Τούρκος με το τρακτέρ, ή μας τον στείλανε; Δηλαδή μπορεί να μας έδωσαν την ευκαιρία, να δείξουμε μεγαλοψυχία, για να μπορούν να ανταποδώσουν.

Πάντως είτε χάσω, είτε κερδίσω, δεν θα πληρώσω και θα μου το ξανακόψουν. Ποντάρει κανείς για το αντίθετο;

Π. Ρέππας
Δημοσίευση: Μαΐου 06, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μπήκε τυχαία ο Τούρκος;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator