Οι Τουρκαλβανοί ξεκίνησαν τον “πόλεμο” κατά της Ελλάδος

0Σχεδιάζεται νέα απαγωγή στρατιωτικών μας;

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρούμε με μεγάλη ανησυχία την πύκνωση περιστατικών προκλήσεως και πιθανούς δολιοφθοράς εναντίον της Ελλάδος, από την πλευρά των τουρκικών και των αλβανικών Μυστικών Υπηρεσιών!

Από τα τελευταία περιστατικά, σημαντικότερο ήταν η ναύλωση ελικοπτέρου Eurocopter AS350 Ecureuil από άνδρα αλβανικής καταγωγής, ο οποίος είχε καταθέσει σχέδιο πτήσης προκειμένου να πετάξει επάνω από το Λουτράκι, και όλως τυχαίως βρέθηκε να υπερίπταται πάνω από την 117 Πτέρυγα Μάχης στην Ανδραβίδα!
Αυτή η πτήση χαρακτηρίστηκε από τους γνωρίζοντες, ως ύποπτη και δημιούργησε σάλο στις Ένοπλες Δυνάμεις της Πατρίδος μας!

Εμείς σήμερα θα σας αποκαλύψουμε – σύμφωνα με την αλάθητη πληροφόρηση που έχουμε – πως ο Αλβανός χειριστής του ελικοπτέρου, τράβηξε πολύπλευρα πανοραμικά πλάνα της 117 Π.Μ.!
Και όχι μόνο!
Οι πληροφορίες μας, κάνουν λόγο, για λήψη φωτογραφιών και του στρατοπέδου Κεχριών στην Κορινθία (σ.σ. όπου υπάρχουν μεγάλες αποθήκες πυρομαχικών), αλλά και των διυλιστηρίων της Motor Oil της Κορίνθου!
Στο σημείο αυτό να σας θυμίσουμε την πρόσφατη και ανεξιχνίαστη υπόθεση της “ύποπτης” κατολίσθησης τοιχωμάτων της διώρυγας της Κορίνθου – κατ΄ εμάς δολιοφθορά – που αποδόθηκε στις δυνατές βροχοπτώσεις που έπληξαν την περιοχή!

Τυχαία γεγονότα ή δολιοφθορές μετά υψηλής κατασκοπίας;

Εμείς επίσης, δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στην προ ημερών σύλληψη ενός ζευγαριού Γερμανών, στην Πέρδικα Θεσπρωτίας (σ.σ. περιοχή που αλωνίζουν οι Μυστικές Υπηρεσίες της Αλβανίας), από την Υποδιεύθυνση της εκεί Ασφαλείας Ιωαννίνων για αρχαιοκαπηλία! Όπου εκτός των πολλών αρχαιολογικών ευρημάτων, ανακαλύφθηκαν και κυνηγετικά τουφέκια με πολλές γεμιστήρες, καθώς και ένα δίκαννο! Και είναι γνωστό στους επαΐοντες πως, στις ακριτικές περιοχές της Ελλάδος, η αρχαιοκαπηλία συνδέεται άρρηκτα με την κατασκοπία!

Τα παραπάνω περιστατικά, είναι ιδιαίτερα ανησυχητικά, εάν προσθέσουμε και το γεγονός της “ζημιάς” που υπέστη αγωγός ύδρευσης της Θεσσαλονίκης και απαιτήθηκαν από την ΕΥΑΘ επτά ημέρες για να την αποκατάσταση!
Ωστόσο, σε αυτό το διάστημα θα μπορούσαν να εκδηλωθούν διάφορες επιδημίες και πανδημικοί νόσοι!

Εάν λοιπόν τα παραπάνω περιστατικά δεν είναι τυχαία γεγονότα, αλλά πρόκειται για στοχευόμενες ενέργειες κατασκοπίας και δολιοφθοράς, θα πρέπει να είμαστε ανήσυχοι;
Από τη στιγμή που η Ελλάδα έχει κατακλυσθεί από εκατοντάδες πράκτορες της Τουρκίας και της Αλβανίας! Όπου έχουν δημιουργηθεί πυρήνες που στελεχώνονται από μέλη του UCC και του UCK, από Γεωργιανούς και Τσετσένους αντάρτες, από Τζιχαντιστές του ISIS, στρατολογημένοι από την ΜΙΤ!
Κάνουμε λάθος;
Παρά ταύτα, θα ενθυμήστε πως, κατά το παρελθόν είχα γράψει ότι σε περίπτωση εχθροπραξιών μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας, ένας από τους κύριους στόχους των Τούρκων θα είναι το φράγμα του Μαραθώνα, προκειμένου να αποκόψουν την ύδρευση της Πρωτεύουσας της Ελλάδος!
Όπως είχα γράψει επανειλημμένως, ότι στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Μάκρης και του Μαραθώνα – σύμφωνα με τις πληροφορίες μας – υπάρχουν εγκατεστημένοι, εκτός της Πακιστανικής παροικίας, πολλοί Αλβανοτσάμηδες και Κοσοβάροι!

Σε όλα τα παραπάνω προσθέστε και τον ύποπτο και επικίνδυνο ρόλο κατά των εθνικών μας συμφερόντων, που παίζουν πολλοί “καλλιτέχνες” Αλβανοί εν Ελλάδι, οι οποίοι πήραν την ελληνική ιθαγένεια, αλλά δεν ξεχνούν να μας θυμίζουν πως κατάγονται από την Αλβανία!

Ένας τεράστιος αλβανικός κίνδυνος, που η Δημοκρατική Ελλάδα χωρίς ίχνος ανησυχίας στα χρόνια της ένδειας και της δυστυχίας τους, απλόχερα τους έδωσε την ελληνική ιθαγένεια, με αποτέλεσμα σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Euro stat, το 2016 να έχουν πάρει την ελληνική ιθαγένεια 33 χιλιάδες άτομα, εκ των οποίων το 86% ήταν Αλβανοί! Καταγράφεται επίσης, μια αύξηση σε σχέση με το 2015 της τάξεως του 138%!
Έτσι, μήπως και τελικά μας ανησυχήσουν τα νούμερα!

Επιχειρηματικό κρεσέντο των Ιταλών…

Κατά το πρόσφατο παρελθόν – μόνον εμείς – έχουμε αποκαλύψει πως η Ιταλία παίζει πολύ ύποπτο παιχνίδι κατά των ελληνικών εθνικών συμφερόντων!

Η διαπίστωση αυτή, από σειρά γεγονότων που έχουμε αναφέρει σε προηγούμενα άρθρα μου, έρχεται να επιβεβαιωθεί και από την τελευταία πληροφορία που έχουμε, πως βρίσκεται δηλαδή, στο τελευταίο στάδιο η διείσδυση στην ελληνική αγορά Ιταλό – Αλβανικής αλυσίδας πολυκαταστημάτων!
Έτσι, λέμε εμείς!
Μήπως αυτή η πληροφορία, εάν επαληθευτεί, θα μπορούσε να συνδέεται με τον εξόχως “περίεργο” θάνατο του Έλληνα επιχειρηματία Στέλιου Σκλαβενίτη;
Όπως βεβαίως, έχουμε την πληροφορία ότι η επάνδρωση αυτής της “αλυσίδας” θα γίνει με Αλβανούς εργαζόμενους κατά το μεγαλύτερο ποσοστό!
Μια ιταλική διείσδυση στην ελληνική αγορά, μετά από άλλα ιταλικά ανοίγματα που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια με κυριότερο όλων, την συμφωνία πώλησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην ιταλική Ferrovie dello Stato Italiane!

Σχεδιάζεται νέα απαγωγή στρατιωτικών μας;

Είναι πλέον πασιφανέστατο, ότι με τη σύλληψη των δυο στρατιωτικών μας στον Έβρο και τη συνεχιζόμενη ομηρία τους, οι Τούρκοι ξεκίνησαν την υλοποίηση ενός σχεδίου εκστρατείας απαγωγής – συλλήψεως Ελλήνων στρατιωτικών!
Προκειμένου να πλήξουν το φρόνημα των Ενόπλων Δυνάμεων της Πατρίδος μας και των Ελλήνων ακριτών μας!

Ωστόσο, η πληροφορία που μας διοχετεύτηκε, είναι πως ενδεχομένως το επόμενο χρονικό διάστημα να επιχειρηθεί από την πλευρά της Τουρκίας, ένα νέο “επεισόδιο” απαγωγής Ελλήνων στρατιωτών! Που θα βρίσκονται σε παραμεθόριο περιοχή και μάλιστα σε μικρή νησίδα, όπου δεν κατοικείται μονίμως, αλλά φυλάσσεται από στρατιωτικούς μας!

Άραγε, η ελληνική κυβέρνηση έχει γνώση αυτής της πληροφορίας;
Πράττει κάτι προς αυτήν την κατεύθυνση;
Γιατί, ενώ έχει τη δυνατότητα να συλλάβει κάποιο δίκτυο της ΜΙΤ στην Ελλάδα, δεν το πράττει προκειμένου να γίνει ανταλλαγή με τους δυο απαχθέντες στρατιωτικούς μας που σαπίζουν στα κολαστήρια της Αδριανουπόλεως;

Ρίχνουν και drones οι Τούρκοι στον πόλεμο με την Ελλάδα…

Για πρώτη φορά τουρκικά drones εντοπίστηκαν στη Μεσόγειο και το Αιγαίο Πέλαγος! Πρόκειται για τα drones Anka, που χρησιμοποιούνται για κατασκοπευτικούς σκοπούς! Αρχικά τα χρησιμοποιούσε ο Στρατός Ξηράς της Τουρκίας, αλλά τελευταία τα χρησιμοποιεί και το Πολεμικό της Ναυτικό!

Ένα τέτοιο UAV ANKA εντοπίστηκε πρόσφατα από τα ελληνικά ραντάρ στην περιοχή της Ρόδου, αλλά και πάνω από στρατόπεδο της ΕΛ.ΔΥ.Κ στην Μαλούντα! Τα οποία απέσυραν οι Τούρκοι, μόλις είδαν τα ελληνικά καταδρομικά!
Έτσι, διαπιστώνουμε ότι οι Τούρκοι αυξάνουν την επιθετικότητά τους σε κάθε γη ελληνική και με κάθε μέσον που διαθέτουν!

Και το ζητούμενο είναι, κατά πόσο οι πολιτικές δυνάμεις της Πατρίδος μας θα μπορούσαν να καθοδηγήσουν τις στρατιωτικές μας δυνάμεις, οι οποίες εξ όσων γνωρίζουμε, είναι με το “χέρι στη σκανδάλη” και πολύ οργισμένες!

Σταυροφόροι χθες, σταυροφόροι και σήμερα…

Αλλά, έτσι για να μην ξεχνάμε! Πέρασαν 814 χρόνια από εκείνη την 13η Απριλίου του 1204, όταν οι Φράγκοι και οι Φλαμανδοί στην πλειονότητά τους, αλλά και Γερμανοί, Λομβαρδοί, Τοσκάνοι και φυσικά Βενετοί, που αποτελούσαν το σώμα της Δ΄ Σταυροφορίας κατελάμβαναν και λεηλατούσαν την Κωνσταντινούπολη, στο όνομα του Πάπα Ιννοκεντίου Γ΄ και σε παρέκκλιση της πορείας προς τους Αγίους Τόπους, επωφελούμενοι από τις εσωτερικές διαμάχες και τις δυναστικές έριδες στη Βυζαντινή Αυτοκρατορία.

Η Δ΄ Σταυροφορία υπήρξε καταλυτική για την μετέπειτα εξέλιξη της ιστορίας αλλά πέρα από τις πολιτικές συνέπειές της, που θα μετρούνται για αιώνες, οι πολιτιστικές εξακολουθούν να υφίστανται μέχρι και σήμερα, εδραιωμένες προ πολλού από το δίκαιο του κατακτητή, όταν η Κωνσταντινούπολη άδειαζε από κάθε πλούτο δημόσιο, ιδιωτικό και εκκλησιαστικό!
Είναι οι ίδιοι οι σημερινοί σύμμαχοί μας!
Είναι ο “ίδιος” ο Πάπας του Βατικανού, που δέχεται τον Ρετζέπ – Ταγίπ Ερντογάν και συνομιλεί μαζί του σαν δυο παλιοί καλοί φίλοι, εξαγνίζοντας τα εγκλήματα που έχει διαπράξει ο Τούρκος Σουλτάνος!

* O Παναγιώτης Αποστόλου είναι επικεφαλής Στρατηγικού Σχεδιασμού της “Ελλήνων Πολιτείας”
Επικοινωνία με τον συντάκτη egerssi@otenet.gr
www.egerssi.gr
Δημοσίευση: Μαΐου 16, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Οι Τουρκαλβανοί ξεκίνησαν τον “πόλεμο” κατά της Ελλάδος"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator