ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΙΩΚΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΔΕΗ – ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ

0



ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΣΙΩΚΟΥ ΙΩΑΝΝΗ Κάτοικου Δ.Δ. Μελισσίου

ΠΡΟΣ

Προέδρου Εξωραϊστικού Συλλόγου

ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΔΕΗ – ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ

Εν αποστρατεία ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΛΟΥΤΡΙΔΗ ΜΗΧΑΗΛ.


Αξιότιμε κύριε πρόεδρε,

Το παρόν κείμενο δεν συνάδει με πρόθεση εξύβρισης – συκοφάντησης - προσβολής. Συνθέτει και αναδεικνύει αντίδραση - απάντηση σε μια καθεστωτική φιλοσοφία, νοοτροπία, αντίληψη και πρακτική, που έχετε επιβάλει στον Κορινθιακό χώρο εδώ και 48 χρόνια. Η στοχοποίηση Μελισσιωτών - Δημινιωτών των εφαπτόμενων στον Οικισμό σας όμοροι συνδυαζόμενη με την εσωτερική σας αντιπαλότητα, τον εμφύλιο, της τοπικής σας κοινωνίας έχει ως αφετηρία το ΦΕΚ 246Δ/1970. Ένα μόρφωμα νομικό της επταετίας το οποίο πρώτοι εσείς το αγνοήσατε και δεν το εφαρμόσατε. Το χρησιμοποιείτε ως άλλοθι προκειμένου να έχετε ως αποτέλεσμα την ομηρία των Μελισσιωτών – Διμηνιωτών την χειραγώγηση των Αυτοδιοικητικών και των Πολιτικών προϊσταμένων του Νομού Κορινθίας και την Παγίδευση των Δικαστικών Λειτουργών.

Κύριε Λουτρίδη, ως Πρόεδρος των Οικιστών της ΔΕΗ του Συλλόγου εκτίθεσθε σε αχαραχτήριστες ενέργειες ως προσωπικότητα και ως θεσμικός εκπρόσωπος της τοπικής κοινωνίας με την ένσταση προσφυγή σας την υπ’ αριθμό 292215/20/11/2017 προς την Αποκεντρωμένη διοίκηση Πελοποννήσου κατά των ομόφωνων αποφάσεων των Οργάνων του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και του Δ.Σ. Η ενέργεια σας καταδεικνύει πρόθεση χειραγώγησης του αυτονόητου, του νόμιμου, του υπεύθυνου και Έλλειμμα Δημοκρατίας. Εσκεμμένα αγνοείτε ότι ο στόχος της σημερινής Δημοτικής Αρχής είναι η θεραπεία των προβλημάτων της οδού Καμελίας που έχουν συσσωρευτεί από το 1979!!!! Η Δημοτική Αρχή έκρινε, επέλεξε και ζήτησε συνδρομή από πραγματογνώμονα του Τ.Ε.Ε. και εσείς ως Πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου και ο Γραμματέας αντιδράσατε με ένσταση. Πιστεύετε μετά τις αποκαλύψεις για το διαχρονικό πάρτυ παρανομίας, αλχημείας, ομηρείας και χειραγώγησης ότι το χάος στον Οικισμό, σας βολεύει. Εκτιμάτε ότι το μπάχαλο - η ασάφεια και η υποκρισία είναι η λύση το 2018 με την σημερινή Δημοτική Αρχή; Αρχή η οποία ουδεμία σχέση έχει με την προηγούμενη του αλήστου μνήμης Κλαδούχου - Λογοθέτη;

Ουδεμία ένσταση σας με Δήμαρχο Ανδρικόπουλο θα δικαιωθεί.

Κύριε Πρόεδρε,

Οι αποκαλύψεις για τον Οικισμό σας, έχουν μορφή χιονοστιβάδας. Οι τροποποιήσεις για την οδό Καμελίας προχρονολογούνται από το 1979!!!!!. Με το έγγραφο – κόλαφο – αποκάλυψη του δόλου, της αλχημείας, της κλοπής και της εκμετάλλευσης των Μελισσιωτών - Δημινιωτών.

Έγγραφο του ΟΙΚ/ΚΟΥ ΣΥΝ/ΣΜΟΥ με υπογραφή Φίλη, (7/11/5/1979). Η αλαζονεία της εξουσίας που εκπορεύεται από τον Γκαουλάϊτερ του χώρου σας. Γραμματέα και καθηγητή, σας εξέθεσε και θέσατε υπογραφή ένστασης, κατά του αυτονοήτου, κατά της Δημοκρατικής Λύσης.

Κύριε Πρόεδρε, η ιλουστρασιόν εικόνα των προσωπικοτήτων, της χλιδής, Οικιστών της ΔΕΗ που εκπροσωπείτε με την υπ’ αρ. Δικ. Απόφαση 4578/2008 έγινε συντρίμμια - θρύψαλα. Τα δύο γεγονότα που ανεδείχθησαν και αφορούν κατ’ αποκλειστικότητα τον οικισμό σας δεν προσιδιάζουν με το κοινωνικό στάτους του χώρου σας, δεν εναρμονίζονται και δεν κοσμούν ότι πρεσβεύει η κουλτούρα των Μελισσιωτών - Κορίνθιων.

Γεγονός πρώτον: Ο Πρόεδρος του Συλλόγου σας, ΧΕΛΙΩΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Καθηγητής και ο Γ. Γραμματέας ΜΟΥΡΕΛΑΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Χημικός, κατηγορούμενοι από συμπολίτη σας - οικιστή για συκοφαντική δυσφήμιση δια του τύπου κατά συναυτουργία σε δύο σκέλη.

Α’ σκέλος, η κυκλοφορία – ανακοίνωση του εξωραϊστικού συλλόγου για πολεοδομικές και ρυμοτομικές παραβάσεις στις οποίες περιέπεσε η μηνυτήριο. Η Απόφαση του Τριμελούς δικαστηρίου 7 μήνες φυλακή έκαστος. Μετά από 11 μήνες, το Εφετείο Ναυπλίου τους αθώωσε εφόσον έκαναν «δήλωση μετάνοιας», δηλώνοντας ότι «Διαπιστώσαμε ότι η μηνύτρια δεν υπέπεσε σε πολεοδομικές και ρυμοτομικές παραβάσεις». Παραβάσεις που έχουν άμεση σχέση με την Οδό Καμελίας και την ένσταση σας – προσφυγή σας κατά του Δήμου!. Αθωώθηκαν το 2009 υποβάλλοντας στο Εφετείο δήλωση ότι η μηνύτρια της οδού Καμέλιας σε ουδεμία παράβαση υπέπεσε. Κύριε πρόεδρε, η δική σας ένσταση-προσφυγή για ποιο χώρο αναφέρεται; Ποια είναι η ουσία της ενέργειας σας ως Πρόεδρος;

Το Δεύτερο σκέλος της Κατηγορίας αφορά στην κυκλοφορία Ανυπόγραφων φεϊγβολάν με τίτλο «ΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ» το οποίο κυκλοφόρησε σε αόριστο αριθμό κατοίκων της περιοχής ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΔΕΗ. [Το θέμα του φεϊγβολάν ήταν: ΦΙΛΟΙ ΟΙΚΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ!!! «Μερικά Λαμόγια βλέποντας κοινόχρηστους χώρους και διάφορα οικόπεδα που δεν πρόλαβε να πουλήσει ο Φίλης και η παρέα του, ξυπνούν τον ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ/ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ της ΔΕΗ για να κλέψουν νόμιμα»], ενώ οι κατηγορούμενοι γνωρίζουν ότι τα ανωτέρω ήσαν ψευδή. Το δικαστήριο τους αθώωσε κατά πλειοψηφία με 2 έναντι 1 (της Προέδρου). Η απόφαση δεν κρίνεται. Σχολιάζεται, έχει ιδιάζουσα σημασία για το Μελίσσι για τον Δήμο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης, για την Κορινθία.

Εν δυνάμει το ερώτημα: Εκτιμάτε ότι εμπλουτίσατε τον Κορινθιακό χώρο με την προαναφερθείσα καταγεγραμμένη στο Πρωτοδικείο Κορίνθου συμπεριφορά σας; Εκτιμάτε ότι κοσμήσατε το Μελίσσι, αποκαταστήσατε την τάξη την έννομη, αναδεικνύοντας αντιπαλότητα μεταξύ σας; Και χαρακτηρισμούς Λαμόγια - Βρικόλακες και Κλοπές Κοινόχρηστου χώρου και οικόπεδα;

Κύριε Πρόεδρε: Το ΦΕΚ 246Δ/1970 το οποίο αγνοήσατε, περιφρονήσατε σας εκδικείται!!!. Το χρησιμοποιείτε μόνο ως άλλοθι για να ταλαιπωρείτε τους Μελισσιώτες – Δημινιώτες και να παγιδεύετε δικαστικούς λειτουργούς!.

Κύριε Πρόεδρε η εξαφάνιση του Αρχείου της Κοινότητας Μελισσίου φάκελοι και το βιβλίο των Πρακτικών της Περιόδου 1962-1982 το οποίο περιλαμβάνει το σύνολο της Κοινοτικής διαδικασίας έγκρισης του ρυμοτομικού σχεδίου του οικισμού σας γεγονός που τελούσε εν γνώσει της Προηγούμενης δημοτικής αρχής δρομολογήθηκε σε συγκάλυψη, στην παραγραφή για δικαστική διερεύνηση με ευθύνη Αυτοδιοικητικών Μελισσίου - Δήμου. Κύριε Πρόεδρε ο Γραμματέας του συλλόγου σας ΧΕΛΙΩΤΗΣ στο Δημοτικό συμβούλιο με πρακτικό 4/2017 στην Νέα Δημοτική Αρχή δήλωσε – πρότεινε ότι: «μπορεί ο Κύριος Σιώκος να κάνει μια αίτηση στον εξωραϊστικό σύλλογο να του χορηγήσουμε όλα τα έγραφα που εκείνος λέει ότι δεν υπάρχουν»!!!. Μετά από αυτήν την δήλωση του ΧΕΛΙΩΤΗ στο Δ.Σ. του Δήμου, εκτιμώ ότι η πολιτεία θα πρέπει να στείλει μια ομάδα ψυχολόγων - ψυχιάτρων στην Κορινθία, στον Δήμο, στο Μελίσσι και να γίνει μια ιατρική αξιολόγηση, αφού προηγηθεί η έρευνα στα Δρώμενα του Μελισσίου από τον Αναπληρωτή υπουργό Φάμελο Σωκράτη και Γ.Γ. Υπουργείου Υποδομών Γιώργο Δέδε.

Κύριε Πρόεδρε Η παρούσα επιστολή δεν έχει οριζόντια αξιολόγηση άποψη των οικιστών της ΔΕΗ. Σαφώς και δεν υιοθετώ ως Μελισσιώτης Κορίνθιος πολίτης τα προ αναφερόμενα στο κατάπτυστο φεϊγβολάν του οικισμού που έγινε αντικείμενο δικαστικής διερεύνησης. Αναγνωρίζω και αποδέχομαι σε κάθε τοπική κοινωνία και τα θετικά και τα αρνητικά της στελέχη. Γεγονός που συμβαίνει και στο Μελίσσι και στον οικισμό σας. Το ζητούμενο σήμερα είναι να προσεγγίσουμε να αξιολογήσουμε και να εκτιμήσουμε τι μας χωρίζει και τι μας ενώνει. Να συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε καταδικασμένοι να συμβιώσουμε στον ίδιο χώρο, στην αυτή παραλία, στο ίδιο περιβάλλον. Ας αναδείξουμε αν προτιμούμε αντιπαλότητα ή σύγκλιση - σύνθεση.

Η Θεσμική σας θέση του προέδρου του Εξωραϊστικού συλλόγου του Οικισμού ΔΕΗ σήμερα κατά την κρίση μου και από το Μελίσσι και από τον Δήμο και από τον οικισμό εκτιμάται ως Ευλογία. Πληροφορήθηκα ότι ως άνθρωπος και ως Αξιωματικός Καριέρας είσθε ο πλέον κατάλληλος για να αναληφθούν πρωτοβουλίες εκείνες, που επιθυμούν και οι δυο τοπικές κοινωνίες. Εκτιμώ ότι δεν έχουμε την πολυτέλεια να βιώνουμε και εμείς και εσείς μέσα σε μια παρανοϊκή αντιπαράθεση.

Κύριε Πρόεδρε μονόδρομος ο διάλογος, η σύγκληση, η σύνθεση. Εκτός αν εκτιμάτε ότι στο ΜΕΛΙΣΣΙ κατοικούν Πατρίκιοι και Πληβείοι.

ΣΙΩΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ: 

ΔΗΜΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
Δ.Δ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ
ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΔΕΗ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Μ.Μ.Ε. ΝΟΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Δημοσίευση: Μαΐου 07, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΙΩΚΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΔΕΗ – ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator