Σεμινάριο & Γευσιγνωσία: Η πρώτη επαφή με το κρασί και τα μυστικά του!

0




Βιωματικό Σεμινάριο: Η πρώτη επαφή με το κρασί και τα μυστικά του!

Θέματα που θα αναπτυχθούν κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου:

• H απόλαυση που προσφέρει το κρασί (οι παράγοντες ποιότητας του)
• Οι κυριότερες ποικιλίες – Τύποι κρασιών (διαφορετικές κατηγορίες και στυλ)
• Προετοιμασία και σειρά σερβιρίσματος των κρασιών (η σημασία της μετάγγισης, αξεσουάρ, ο ρόλος της θερμοκρασίας και των ποτηριών)
• Κρασί και φαγητό, αρμονίες και αντιθέσεις
• Γευσιγνωσία οίνων (γευστική δοκιμή και εκτίμηση του κρασιού μέσω των αισθήσεων)
• Διαχείριση κάβας (αγορά, αποθήκευση, σωστές συνθήκες συντήρησης)
Kατά τη διάρκεια της παρουσίασης θα γίνεται παράλληλη γευστική δοκιμή και σχολιασμός 4 διαφορετικού τύπου κρασιών, συνοδεία κρύου πιάτου.

Εισηγητές σεμιναρίου:
-Δαβλέρη Ιωάννα (Οινολόγος, γευσιγνώστρια ,Ευοίν Ευάν Οινικοί Σύμβουλοι)
-Νικος Χασάπης (Yπεύθυνος εισαγωγών/ προώθησης, εταιρία ΟΙΝΟLINE αξεσουάρ κρασιού)
-Δημητρης Σούκουλης (Εκπαιδευτικός τουριστικής κατεύθυνσης/υπεύθυνος σπουδών, ΙΕΚ ΕΥΡΩΠΡΟΟΔΟΣ)

Το σεμινάριο απευθύνεται σε:

- Επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της εστίασης και του τουρισμού (ταβέρνες, εστιατόρια, καφέ μπαρ, ξενοδοχεία) που θέλουν να αναβαθμίσουν με τις γνώσεις τους το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών και προιόντων τους απέναντι στο εκπαιδευμένο οινόφιλο κοινό(καταναλωτή).

- Επαγγελματίες εμπόρους (κάβες) που επιθυμούν να ενημερωθούν στα θέματα ποιοτικής αξιολόγησης του κρασιού, με στόχο την ενίσχυση των επαγγελματικών τους δραστηριοτήτων, στην προώθηση και εμπορία του.

- Aπλούς οινόφιλους που θέλουν να μάθουν να αναγνωρίζουν και να απολαμβάνουν το ποιοτικό κρασί, εκπληρώνοντας το προφίλ και τις απαιτήσεις του ενημερωμένου καταναλωτή.

🗓 Ημερομηνία σεμιναρίου: Τετάρτη 23 Mαίου και ώρα 6.00 μμ στο Kalamaki Beach Hotel (Ίσθμια- Κεχριές)
☎️Τηλέφωνo για κρατήσεις: 6977451531 (Ιωάννα Δαβλέρη)
⏱Διάρκεια σεμιναρίου/ γευσιγνωσίας: 2 ώρες
🍽 Κόστος: 25€ / άτομο

Βρείτε περισσότερα στο facebook event μας: https://goo.gl/7ocy5H
Δημοσίευση: Μαΐου 21, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σεμινάριο & Γευσιγνωσία: Η πρώτη επαφή με το κρασί και τα μυστικά του!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator