«Έφυγε» ο Διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου Αστυνομικός Υποδιευθυντής Γεώργιος Δούρος

0
Έχασε την ύστατη μάχη με τη ζωή ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Γιώργος Δούρος...

Ο Γιώργος Δούρος υπήρξε ένας λαμπρός άνθρωπος και αστυνομικός. Σε ολόκληρο τη ζωή του υπηρέτησε τους συνανθρώπους του με τιμή και αξιοπρέπεια. Εκτός από άριστος οικογενειάρχης υπήρξε ένας αστυνομικός πρότυπο για τους συναδέλφους του.

Από όλες τις θέσεις που υπηρέτησε, όλοι έχουν να θυμηθούν έναν άνθρωπο που προσπαθούσε με την σοβαρότητα, τις γνώσεις και την ανθρωπιά του, να κάνει την ζωή των πολιτών καλύτερη. Στο Αστυνομικό Τμήμα Κιάτου όπου υπηρέτησε ως διοικητής επί σειρά ετών αλλά και από το τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, ο Γιώργος Δούρος είχε να επιδείξει μόνο επιτυχίες.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο Πέμπτη 2 Μάϊου 2018 στον Ιερό Ναό Αγιάς Μαρίνας Βέλου.
Δημοσίευση: Μαΐου 02, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "«Έφυγε» ο Διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου Αστυνομικός Υποδιευθυντής Γεώργιος Δούρος"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator