Κερδίζει το στοίχημα η “στρατηγική” του Χρήστου Κορδώση – Ποιες οι καθοριστικές κινήσεις

0



Λίγο πριν τις εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ και στην ανάδειξη νέας Νομαρχιακής Επιτροπής και φαίνεται από μια πρώτη και διεισδητική ματιά πως το στοίχημα της στελέχωσης το κερδίζει η ομάδα του νυν προέδρου και εκ νέου υποψηφίου Χρήστου Κορδώση. Φαίνεται λοιπόν από το ρεπορτάζ πως η «στρατηγική συνταγή» για την εκλογή στη ΝΟΔΕ είναι επιτυχημένη αφού τα 12 από τα 16 υποψήφια στελέχη, τα οποία έχουν μια συνεπή πορεία στα κομματικά δρώμενα, στηρίζουν ανοιχτά την υποψηφιότητά του.

Αναφερθήκαμε σε «στρατηγική συνταγή» γιατί αν διακρίνει κανείς τι έγινε αυτές τις ημέρες θα αντιληφθεί πως όλα είναι απολύτως μελετημένα.

Οι κινήσεις που έγιναν για την συγκρότηση της Νομαρχιακής δείχνουν και το στρατηγικό παιχνίδι που έγινε.

Δεν είναι διόλου τυχαίες οι υποψηφιότητες στις ΔΗΜ Τ.Ο. Νεμέας, Λουτρακίου και Κορίνθου Καρυώτη – Πετροπούλου και Ρωτίδη,όπως και των μελών του συμβουλίου, οι οποίοι στηρίζουν την υποψηφιότητα Κορδώση.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η υποψηφιότητα της Ιωάννας Κοσμά στη ΝΟΔΕ. Μια υποψηφιότητα που «τραβήχτηκε» από την ΔΗΜ.ΤΟ στη ΝΟΔΕ.Πληροφορίες θέλουν η «μετάβασή» της αυτή να έγινε μετά από δέσμευση του Χρ. Κορδώση να αναλάβει συγκεκριμένο πόστο μετά τις εκλογές.

Στο Κιάτο ο Τάσος Γκιούλης ,νέα επιλογή, με αρκετή επιρροή στην κομματική βαση, θα δώσει μια νέα δυναμική στην υποψηφιότητα Κορδώση. Ενώ ο Δημήτρης Νικολάου την τελευταία στιγμή αποσύρθηκε (προσκείμενος στην υποψηφιότητα Κορδώση) και διεκδικεί αξίωμα στη Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή.

Η επιτυχία αυτής «της στρατηγικής συνταγής» είναι πως ο Χρήστος Κορδώσης έχει πολλούς υποψηφίους που θα εκλεγούν και αυτό ισχυροποιεί την δική του υποψηφιότητα.

Στην περιοχή του Ξυλοκάστρου και της Βόχας, όπως έχουμε ξαναεπισημάνει ,”θα γίνει μεγάλη” μάχη.

Σε σχέση τώρα με τις υπόλοιπες υποψηφιότητες για την προεδρία ,φαίνεται πως ξεκαθαρίζει το τοπίο, τα πολιτικά στελέχη στηρίζουν διακριτικά την υποψηφιότητα του νυν προέδρου , όπως είχαμε αναφερθεί σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, ενώ ο Βασίλης Νανόπουλος ξεκαθάρισε σε πρόσφατη συνέντευξη τύπου πως η μοναδική του ανάμειξη στις εσωκομματικές εκλογές είναι η ψήφος του την 13η Μαίου. Επομένως και επισήμως διατηρεί την ουδετερότητα του ,κάτι που όπως μάθαμε, του ζητήθηκε από όλους τους υποψηφίους προέδρους.

Τζ. Σουκ.
Δημοσίευση: Μαΐου 07, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κερδίζει το στοίχημα η “στρατηγική” του Χρήστου Κορδώση – Ποιες οι καθοριστικές κινήσεις"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator