“Το χρυσαφένιο κουκούτσι”… στο Δημοτικό Σχολείο της Αρχαίας Κορίνθου

0


Την Τετάρτη 30 ΜαΪου 2018, στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου της Αρχαίας Κορίνθου, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για την Υγιεινή Διατροφή με αφορμή το βιβλίο του συγγραφέα Παναγιώτη Δημητρόπουλου “Το χρυσαφένιο κουκούτσι”.

Για την εκδήλωση συνεργάστηκαν ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου της Αρχαίας Κορίνθου, το Βιβλιοπωλείο ΚΙΒΩΤΟΣ και οι Εκδόσεις ΕΛΛΗΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ.

Στην εκδήλωση, η Διαιτολόγος - Διατροφολόγος κ. Σοφία Βλάχου ανέφερε τρόπους ένταξης στην παιδική διατροφή των απαραίτητων φρούτων και λαχανικών και τόνισε τον σημαντικότατο ρόλο των γονιών σε αυτήν την διαδικασία.

Ο συγγραφέας, Παναγιώτης Δημητρόπουλος, αρχικά, παρουσίασε την ηρωίδα του βιβλίου του, την μικρή Αγνή και το σχέδιο των φρούτων για την διάσωση της υγείας της. Στην συνέχεια, μέσα σε πλαίσια παιχνιδιού, τα παιδιά βρήκαν κάποιες κρυμμένες εικόνες, χαρακτήρισαν τις τροφές, που απεικονίζονταν σε αυτές, υγιεινές ή ανθυγιεινές και στο τέλος ανακήρυξαν το αγαπημένο τους φρούτο.

Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ
Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
www.eaete.gr
tel.6937650867
email. phototsetsi@gmail.com
facebook.com/phototsetsi

Δημοσίευση: Μαΐου 31, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "“Το χρυσαφένιο κουκούτσι”… στο Δημοτικό Σχολείο της Αρχαίας Κορίνθου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator