ΚΟΡΙΝΘΟΣ: 1η ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΧΟΡΩΔΙΩΝ

0


Την Τετάρτη 23 Μαΐου 2018, στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου “Θωμάς Θωμαΐδης, πραγματοποιήθηκε η 1η Ανοιξιάτικη Συνάντηση Χορωδιών.

Η Χορωδία “Πολύμνια” του ΚΕ.Π.Α.Π Δήμου Κορινθίων, υπό την διεύθυνση του μαέστρου Δημήτρη Γαζή, η Χορωδία του καλλιτεχνικού Συλλόγου Νέας Μάκρης, υπό την διεύθυνση του μαέστρου Θωμά Λουζιώτη και η Χορωδία Ανατολικής Αιγιαλείας, υπό την διεύθυνση της μαέστρου Κορνέλια Βολοσένκο-Γκολφίνου, γέμισαν τον χώρο του Δημοτικό Θεάτρου με όμορφα τραγούδια και καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό, που παρακολούθησε την εκδήλωση.

Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ
Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
www.eaete.gr
tel.6937650867
email. phototsetsi@gmail.com
facebook.com/phototsetsiΔημοσίευση: Μαΐου 26, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: 1η ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΧΟΡΩΔΙΩΝ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator