ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ: Corinth Exposed Festival 2018

0


Την Κυριακή 22 Απριλίου 2018, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο, στο Λουτράκι, μέσα στα πλαίσια του Corinth Exposed Festival 2018, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας των Extreme Photographers, της έκθεσης φωτογραφίας των αποφοίτων σπουδαστών του τμήματος φωτογραφίας των εργαστηρίων ελευθέρων σπουδών Global Arts Studios, ακαδημαϊκής περιόδου 2017-2018 και της έκθεσης φωτογραφίας του Βασίλη Μπατζανόπουλου με θέμα “Cells of Souls”.

Πριν τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκε σεμινάριο φωτογραφίας με εισηγητές τον Αναστάση Πρωτοπαπά και τον Βασίλη Μπατζανόπουλο.

Στις τρεις διαφορετικές εκθέσεις οι Extreme Photographers, Γιώργος Δαλιάνης και Βαγγέλης Κουτσοδόντης με αγάπη για την φωτογραφία και τα extreme sports και θαυμασμό για την κρυμμένη ελληνική ομορφιά έχουν αποτυπώσει με τον φωτογραφικό τους φακό σπήλαια, φαράγγια και τοπία, με μια άλλη ματιά, οι απόφοιτοι σπουδαστές παρουσίασαν φωτογραφίες που έχουν δημιουργήσει, σύμφωνα με το πρόγραμμα των σπουδών τους και ο Βασίλης Μπατζανόπουλος έχει αισθητοποιήσει φωτογραφικά “τον σκληρό αγώνα της ψυχής προς την απελευθέρωση”.

Ο διευθυντής σπουδών των Global Arts Studios Σωκράτης Λαμπρόπουλος Μ.Α./Β.Α. και ο εισηγητής καθηγητής φωτογραφίας Αναστάσης Πρωτοπαπάς Μ.Α./Β.Α. μίλησαν για την διοργάνωση, ευχαρίστησαν όλους όσους παρευρέθηκαν σε αυτήν και έδωσαν τα πτυχία στους απόφοιτους σπουδαστές.

Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ
Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
www.eaete.gr
tel.6937650867
email. phototsetsi@gmail.com
facebook.com/phototsetsi
Δημοσίευση: Απριλίου 27, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ: Corinth Exposed Festival 2018 "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator