ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Παρουσίαση βιβλίου “Το χρυσαφένιο κουκούτσι”

0


Την Τετάρτη 25 Απριλίου 2018, στον Συναυλιακό Χώρο “Μαρία Δημητριάδη”, στην Κόρινθο, το Βιβλιοπωλείο Κιβωτόςκαι οι Εκδόσεις Ελληνοεκδοτική παρουσίασαν το νέο βιβλίο του Παναγιώτη Δημητρόπουλου “Το χρυσαφένιο κουκούτσι”.

Στην εκδήλωση ομιλήτριες ήταν η παιδίατρος κα Βασιλική Πεφάνη και η διατροφολόγος κα Πελαγία Τράνταλη.

Ο συγγραφέας με το βιβλίο του “Το χρυσαφένιο κουκούτσι” μιλάει για την αξία της υγιεινής διατροφής, τονίζοντας παράλληλα την σημασία των οικογενειακών δεσμών και την αγάπη για τη φύση!

Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ
Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
www.eaete.gr
tel.6937650867
email. phototsetsi@gmail.com
facebook.com/phototsetsi
Δημοσίευση: Απριλίου 27, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Παρουσίαση βιβλίου “Το χρυσαφένιο κουκούτσι”"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator