Κύριε Κωστούρο, γνωρίζετε το διαχειριστή του συκοφαντικού, υβριστικού, ανώνυμου blog, ΝΑΥΠΛΙΑΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ;

0



Κατευθείαν στο θέμα, υπάρχει εδώ και καιρό ένα ακόμη ανώνυμο, συκοφαντικό και υβριστικό blog, που με αλαζονικό ύφος και ξεπεσμένο ήθος, επιτίθεται σε όποιον κάνει κριτική στο Δήμαρχο και δεν του αρέσει, κυρίως βέβαια σε μένα, που είμαι μόνιμος στόχος από το 2011 μέχρι σήμερα.

Το blog αυτό είναι το ΝΑΥΠΛΙΑΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, το οποίο βέβαια έχει σελίδα και στο facebook, με ψεύτικο όνομα, και τις αναρτήσεις του αναδημοσιεύουν άλλα ανώνυμα και ψεύτικα blogs και προφίλ, για προπαγανδιστικούς λόγους.

Στην ουσία λειτουργεί σαν τροφοδότης λογαριασμός συκοφαντίας και στόχευσης προσώπων, από τον οποίο παίρνουν γραμμή και τα άλλα ανώνυμα και ψεύτικα προφίλ, αλλά και ενημερωτικές ιστοσελίδες παπαγάλοι.

Ο συντάκτης των κειμένων γνωρίζει πολύ καλά τα θέματα του Δήμου γιατί "αναγκάζεται" να αναφέρει αριθμούς και λεπτομέρειες που ελάχιστοι γνωρίζουν, για να αντικρούσει την κριτική που ασκείται.

Τελευταία και με αφορμή την αποτυχημένη αντιμετώπιση της διάβρωσης των ακτών, κυρίως στην παραλία της Ασίνης, ξέσπασε σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβούλου Μπάμπη Αντωνιάδη, ο οποίος από ετών έχει εκφράσει την αντίθεση του στον τρόπο αντιμετώπισης του προβλήματος, την οποία ακολούθησε υποτιμητική και χλευαστική ανακοίνωση προς το πρόσωπο του και η οποία δημοσιεύτηκε σχεδόν ταυτόχρονα στις ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ και αναδημοσιεύτηκε από άλλες ιστοσελίδες και blogs.

Τίτλος του κειμένου, "Άγνοια ή Πονηριά;" συνοδεύεται από φωτογραφία του Δημάρχου με κάποιους μηχανικούς στο Δημαρχείο και μιλάει για παράδοση της μελέτης, μάλιστα τονίζει "προς αποκατάσταση της αλήθειας και ενημέρωση των πολιτών", κάτι βεβαίως που μόνο ο Δήμαρχος έχει δικαίωμα να λέει και η παράταξη του ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ, που σύμφωνα με τις ιστοσελίδες που το δημοσιεύουν, έχει εκδώσει την ανακοίνωση...

Η ανακοίνωση με τίτλο Άγνοια ή πονηριά; Στις 26 Μαρτίου από τις ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:


Το ίδιος κείμενο δεκατέσσερα λεπτά αργότερα δημοσιεύεται στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ:


Στον ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:


Και στον ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ:



Και ερχόμαστε στην αποκάλυψη, στις 30 Μαρτίου, τέσσερις μέρες μετά και αφού ο Μπάμπης Αντωνιάδης έχει δημοσιεύσει, την προηγουμένη, όλο το ιστορικό της υπόθεσης, έχουμε ανάρτηση στο συκοφαντικό, υβριστικό, ανώνυμο blog ΝΑΥΠΛΙΑΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, όπου μεταξύ άλλων ο συντάκτης, αφού επιτίθεται στον Αντωνιάδη χωρίς να τον κατονομάζει και σε άλλα blogs που συκοφαντούν!!! Ξεφεύγει σε άναρθρες κραυγές στο χαρτί, λέει κάτι ακατανόητα, μεταξύ των οποίων χαρακτηρίζει τους φανταστικούς εχθρούς του ως, "Οπισθοδρομική Κομπανία της Μιζέριας" και μέσα στην εκτός εαυτού κατάσταση που βρίσκεται, μάλλον του ξεφεύγει πάνω στον οίστρο του να τους κατατροπώσει, το αρθρογραφήσαμε και εμείς με τίτλο "Άγνοια ή Πονηριά";

Παραδέχεται δηλαδή ο συντάκτης της ανακοίνωσης "προς αποκατάσταση της αλήθειας και ενημέρωση των πολιτών" της 26ης Μαρτίου, με το ερώτημα: "Άγνοια ή Πονηριά", ότι είναι και ο διαχειριστής του ανώνυμου συκοφαντικού blog ΝΑΥΠΛΙΑΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!

Κύριε Κωστούρο λυπάμαι, αλλά κάποιος πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη, εγώ δεν είμαι, υπογράφω πάντα τα κείμενα μου και είμαι έτοιμος να λογοδοτήσω αν παρεκκλίνω από τη νομιμότητα, εσείς τι λέτε; Γνωρίζετε το διαχειριστή του συκοφαντικού και υβριστικού ανώνυμου blog, ΝΑΥΠΛΙΑΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ;

Ανώνυμα συκοφαντικά blogs έχουν εκβιαστές, διεστραμμένοι κουκουλοφόροι και λασπολόγοι για ιδιοτελείς σκοπούς, η Δημοκρατία έχει θεσμούς και το δημόσιο διάλογο, έχει σεβασμό στην προσωπικότητα, την οικογένεια, την ιδιωτικότητα, την ελευθερία του κάθε πολίτη...

Ελπίζω η απάντηση να μην έρθει μέσα από τη ΝΑΥΠΛΙΑΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ...

Prefadoros

και για την αντιγραφή

Μάνος Περράκης

Το ιστορικό κείμενο της αποκάλυψης, στο ανώνυμο συκοφαντικό και υβριστικό blog, ΝΑΥΠΛΙΑΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, το υπόλοιπο που αφορά εμένα, εν καιρώ:


Δημοσίευση: Απριλίου 02, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κύριε Κωστούρο, γνωρίζετε το διαχειριστή του συκοφαντικού, υβριστικού, ανώνυμου blog, ΝΑΥΠΛΙΑΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator