ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ο Νίκος Σταυρέλης αποκαλύπτει τα ταμειακά υπόλοιπα του Δήμου Κορινθίων

0


ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
ΠΡΟΣ: Το Δημοτικό Συμβούλιο
Του Δήμου Κορινθίων

Με την παρούσα επιστολή μου σας υποβάλλω την παραίτησή μου από την επιτροπή διαχείρισης των τραπεζικών λογαριασμών του Δήμου Κορινθίων , στην οποία ήμουν Πρόεδρος από το 2007 , με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Θέλω να πιστεύω ότι διαχειρίστηκα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα υπόλοιπα του Δήμου που διατηρούσαμε σε καταθέσεις και από πλευράς ασφάλειας καταθέσεων και από πλευράς απόδοσης επιτοκίων.
Η κίνησή μου αυτή έχει ως σκοπό να μην θεωρηθεί ότι η ανεξαρτητοποίησή μου από την παράταξη Πορεία Ευθύνης θέτει εμπόδια στην άσκηση της δημοτικής πολιτικής από τη Δημοτική Αρχή.
Ευχαριστώ πολύ τους εκάστοτε Διευθυντές Οικονομικών Υπηρεσιών και του Ταμείου του Δήμου για τη συνεργασία τους, καθώς και τους διευθυντές όλων των τραπεζικών ιδρυμάτων που συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια.
Προς ενημέρωση σας γνωρίζω ότι τα ταμειακά υπόλοιπα των Δήμου που διατηρούμε σε τέσσερις τράπεζες ανέρχονται συνολικά σε 24.711.000 € περίπου και μαζί με τα υπόλοιπα των νομικών προσώπων σε 28.227.000 € περίπου.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ 10/4/2018

ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση: Απριλίου 10, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ο Νίκος Σταυρέλης αποκαλύπτει τα ταμειακά υπόλοιπα του Δήμου Κορινθίων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator