Απίστευτος τίτλος του ΑΠΕ σε ανακοίνωση του ΓΕΑ

0


Ένας πραγματικά απίστευτος τίτλος εμφανίστηκε σε ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Για λίγα λεπτά, στη ροή του ΑΠΕ ο τίτλος της ανακοίνωσης για τις κρίσεις σμηναρχών ήταν: «Έρποντας και γλύφοντας σαν εκκρεμές, δίνοντας γη και ύδωρ, ανεβαίνεις ψηλά όπως η μαϊμού και μένεις μετά με την μπανάνα...».

Οι υπεύθυνοι του πρακτορείου διόρθωσαν το λάθος και εξέδωσαν μια ανακοίνωση με την οποία ζητούσαν συγγνώμη από τους συνδρομητές ενώ ενημέρωναν ότι «ήδη ελήφθησαν μέτρα για το απαράδεκτο αυτό γεγονός»

Η ανακοίνωση του ΑΠΕ

Το ΑΠΕ-ΜΠΕ ζητά συγγνώμη από τους συνδρομητές του για τη δημοσίευση δήθεν ανακοίνωσης του ΓΕΑ, η οποία ουδεμία σχέση είχε με το ΓΕΑ και το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Ήδη ελήφθησαν μέτρα για το απαράδεκτο αυτό γεγονός.Δημοσίευση: Απριλίου 08, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Απίστευτος τίτλος του ΑΠΕ σε ανακοίνωση του ΓΕΑ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator