ΨΗΦΙΣΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΚΛΟΠΗ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

0Στη Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου της 10-4-2018, το Περιφερειακό Συμβούλιο ενέκρινε την εισήγηση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου καθώς και την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής σε ότι αφορά το ζήτημα της πιθανής υποκλοπής στην Π.Ε. Μεσσηνίας και συγκεκριμένα:

1. Την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης από τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές στις οποίες έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη.

2. Η μέχρι τώρα πληροφορία από τα αποτελέσματα της έρευνας των Αρμόδιων Αρχών για τον περιβόητο «κοριό» που….. «βρέθηκε» στις εγκαταστάσεις της Π.Ε. Μεσσηνίας, αποκαλύπτει ότι, αφενός μεν την υπεύθυνη και σοβαρή στάση της Περιφερειακής Αρχής, αφετέρου δε την μοναδική και σαφή πρόθεση αυτών που ανέδειξαν το θέμα.

3. Η κακοσχεδιασμένη πλεκτάνη που κατέρρευσε εκκωφαντικά μπροστά στην αδιαμφισβήτητη αλήθεια. Η προβοκάτσια, η πολιτική περιφρόνηση και η συνωμοσιολογία δεν κατάφεραν όπως στόχευαν να θίξουν τις υπολήψεις προσώπων που έχουν ταχθεί στην υπηρεσία του δημοσίου συμφέροντος. Δεν κατάφεραν όπως στόχευαν να αποπροσανατολίσουν την Κοινωνία και τη Διοίκηση της Πελοποννήσου από τα πραγματικά ζητήματα που αφορούν τον τόπο. Δεν κατάφεραν όπως στόχευαν να υφαρπάξουν μέσα από σκευωρίες τη «συμπάθεια» της κοινής γνώμης για εκλογικούς και μόνο λόγους. Η Αλήθεια έλαμψε.

4. Ως μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, θα συνεχίσουμε να μαχόμαστε και να εγγυόμαστε για τη θωράκιση και την ενίσχυση της Δημοκρατίας και των Θεσμών με κάθε κόστος. Ελπίζουμε, εκείνοι που εμπνεύστηκαν και επιχείρησαν με πανικό και αλαζονεία το ακριβώς αντίθετο να πράξουν πολιτικά τα δέοντα, ως ελάχιστο ύστατο δείγμα σεβασμού στον Πελοποννησιακό λαό.

Για το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου

Ο Πρόεδρος
Ηλίας Στρατηγάκος
Δημοσίευση: Απριλίου 11, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΨΗΦΙΣΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΚΛΟΠΗ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator