Χρήστος Χασικίδης: "Πρώτιστη επιδίωξή μου είναι η ενότητα και η συστράτευση" - ΒΙΝΤΕΟ

0


Απευθυνόμενος σε όλους τους συνδημότες μου συλλογικά, αλλά και στον καθένα και στην καθεμία προσωπικά, ανακοινώνω ότι στις δημοτικές εκλογές του 2019 προτίθεμαι να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος για τον Δήμο Κορινθίων.

Mε γνωρίζετε χρόνια τώρα, από την επαγγελματική μου πορεία ως γιατρό, με γνωρίζετε μέσα από τον θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης, που υπηρέτησα και υπηρετώ. Γνωρίζετε τον προσωπικό αξιακό κώδικα που με χαραχτηρίζει, γνωρίζετε ότι η αγάπη για τον τόπο μου και τους ανθρώπους του ήταν, είναι και θα είναι πάνω από κάθε προσωπική φιλοδοξία.

Με συνεπή στάση ζωής και αδιαπραγμάτευτες αξίες και αρχές, έχω αποδείξει ότι με ενδιαφέρει πάνω από όλα το συμφέρον του τόπου μου και των συμπολιτών μου.

Με πίστη στην τοπική αυτοδιοίκηση, το κύτταρο της δημοκρατίας, τον πιο κοντινό θεσμό στον άνθρωπο και την καθημερινότητά του, εστιάζω στο ήθος, την αξιοπρέπεια, τον πολιτικό πολιτισμό, την προσφορά στον συνάνθρωπο, ιδιαίτερα στην παρούσα δύσκολη συγκυρία για τον τόπο μας.

Πέρα και πάνω από πολιτικά κόμματα, με συναίσθηση της ευθύνης και σεβασμό σε όλες και όλους τους δημότες του Δήμου Κορινθίων, με εργαλεία τον σύγχρονο τρόπο σκέψης, σχεδιασμού και δράσης, με ουσιαστικές πρωτοβουλίες, ρεαλιστικές και πραγματοποιήσιμες παρεμβάσεις, σύνεση και σοβαρότητα στη διαχείριση των οικονομικών, φιλοδοξώ τη δημιουργία ενός Δήμου Κορινθίων με εξωστρέφεια, ικανού να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της εποχής μας.

Πρώτιστη επιδίωξή μου είναι η ενότητα, η συστράτευση. Το κλίμα πόλωσης και νοσηρότητας δεν έχει θέση στον Δήμο Κορινθίων.

Μαζί οι δημιουργικές δυνάμεις του τόπου μας, ενωμένες, για να οικοδομήσουμε έναν Δήμο ανοικτό για τους δημότες του, με επιλογές, διευρυμένους ορίζοντες και δυναμική ταυτότητα.

Για δώσουμε την ελπίδα και το χαμένο όραμα στους νέους μας.

Για να κάνουμε πράξη την πρόοδο του τόπου μας και την ενίσχυση της βιώσιμης ανάπτυξης.

Για την ενθάρυνση της συμμετοχής των πολιτών και τη βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών καθώς και της καθημερινότητας του πολίτη, με ιδιαίτερη έμφαση στην κοινωνική πολιτική.

Για να βάλουμε στο επίκεντρο τον άνθρωπο.

Για να προβάλλουμε την πολιτιστική μας ταυτότητα και κληρονομιά, για να ξαναδώσουμε στην Κόρινθο, την έδρα του Δήμου μας, την πόλη του Πολιτισμού και του Αποστόλου Παύλου την αίγλη που της αρμόζει, για να δώσουμε βάρος στην ισόρροπη ανάπτυξη όλων των δημοτικών ενοτήτων.

Στην προσπάθεια αυτή σας καλώ να συμμετάσχετε όλες και όλοι, χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς διακρίσεις.

Η δύναμη της αγάπης, της εμπιστοσύνης και της στήριξης που δέχομαι από την καθημερινή επαφή μαζί σας είναι το εχέγγυο της επιτυχίας.

Kόρινθος, 19/4/2018
Χρήστος Χασικίδης

Δημοσίευση: Απριλίου 20, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Χρήστος Χασικίδης: "Πρώτιστη επιδίωξή μου είναι η ενότητα και η συστράτευση" - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator