ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Καθιερώνεται η "Ημέρα του Δημότη"

0


Ο Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης στα πλαίσια της άμεσης και αμφίδρομης επικοινωνίας με τους δημότες καθιερώνει την "Ημέρα του Δημότη" ανά 15/ήμερο και ημέρα Τρίτη από τις 9.00 π.μ. έως τη 1.00 μ.μ., στο Δημαρχείο Λουτρακίου (Ιάσονος 1, Λουτράκι), με έναρξη την Τρίτη 8 Μαΐου 2018.

Ο Δήμαρχος θα δέχεται τους πολίτες ύστερα από προγραμματισμένο ραντεβού. Όσοι επιθυμούν να προγραμματίσουν συνάντηση, παρακαλούμε να επικοινωνούν με το Ιδιαίτερο Γραφείο Δημάρχου καθημερινά από τις 9.00 π.μ. έως τις 2.00 μ.μ., στα τηλέφωνα: 27443 60112 (κ. Χριστίνα Παπασωτηρίου), 27443 60113 (κ. Ειρήνη Γκιώνη).
Δημοσίευση: Απριλίου 27, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Καθιερώνεται η "Ημέρα του Δημότη""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator