ΚΙΑΤΟ: Η Σχολική Χορωδία του 3ου Δημοτικού Σχολείου στο Διεθνή Μουσικό Διαγωνισμό στο Pagani της Ιταλίας - ΒΙΝΤΕΟ

0Η Σχολική Χορωδία του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κιάτου, συμμετέχοντας στην 10η Πανελλήνια Συνάντηση Σχολικών Χορωδιών Καρδίτσας, υπό τη διεύθυνση της Μουσικού του σχολείου μας και Μαέστρου κας Γερολύμου Μαρίας προκρίθηκε και έλαβε την έγκριση της Διεθνούς Καλλιτεχνικής Επιτροπής και την Επίσημη Πρόσκληση από την Ιταλία για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα και το Φεστιβάλ Καρδίτσας στον Διεθνή Μουσικό Διαγωνισμό, στο Pagani της Ιταλίας, στις 23/4/2018 στην κατηγορία Μουσικά Σύνολα –Σχολικές Χορωδίες.

Η Διευθύντρια του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κιάτου κα Τσαμαντά Ελένη θα ήθελε να συγχαρεί τη Μουσικό και Μαέστρο κα Γερολύμου Μαρία και τους μαθητές και τις μαθήτριες της Σχολικής Χορωδίας για τη διάκρισή τους και να ευχηθεί μία ακόμα επιτυχημένη εμφάνιση στην Ιταλία.

Επίσης, να ευχαριστήσει την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου, τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας κ. Αντωνίου Αλέξανδρο και την Υπεύθυνη Εκπαιδευτικών Θεμάτων κα Κωνσταντινίδη Κωνσταντίνα, την Σχολική Σύμβουλο της 3ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας κα Καραβά Ζαχαρούλα, την εκπαιδευτικό της Στ΄ τάξης κα Μπακλώρη Παναγιώτα , τους γονείς των μαθητών καθώς και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου που συνέβαλαν στην πραγμάτωση της προσπάθειας.

Επιπλέον να απευθύνει τις θερμές ευχαριστίες για τη συνδρομή τους στην υλοποίηση της μετάβασης των μαθητών της Σχολικής Χορωδίας στην Ιταλία, προς:

την Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας

τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Πελοπίδα Καλλίρη

την Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου

τον Δήμο Σικυωνίων

τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κιάτου

την Ένωση Μικρασιατών Νεάπολης Κιάτου

την εταιρεία ΄Ενεργον Κατασκευαστική

την εταιρεία GEFRA –Φραγκίστας Γ.

την εταιρεία ΦΥΡΚΟ ABEE

Δημοσίευση: Απριλίου 19, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Η Σχολική Χορωδία του 3ου Δημοτικού Σχολείου στο Διεθνή Μουσικό Διαγωνισμό στο Pagani της Ιταλίας - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator