Γ.Ν. ΚΟΡΙΝΘΟΥ: Έγκριση προμήθειας ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και προκήρυξη δύο (2) θέσεων ειδικευμένων γιατρών κλάδου ΕΣΥ

01. Mε την υπ'αριθμ. 449/27-3-2018 απόφαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, εντάχθηκε στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Πελοπόννησος 2014-2020» προμήθεια ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για το Χειρουργείο του Νοσοκομείου μας προϋπολογισμού 255.000€.

Η προμήθεια αφορά:

· σε κλίβανο ατμού με ατμογεννήτρια προϋπολογισμού 115.000€

· σε φορητό ακτινοσκοπικό μηχάνημα για ορθοπεδική χρήση προϋπολογισμού 90.000€ και

· σε πλήρες αναισθησιολογικό συγκρότημα προϋπολογισμού 50.000€

Η προμήθεια του συγκεκριμένου εξοπλισμού, ήταν απολύτως αναγκαία λόγω της παλαιότητας των ήδη υπαρχόντων ειδών και το σχετικό αίτημα έτυχε αποδοχής από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, με βάση και τον βαθμό ωριμότητας του υποβληθέντος φακέλου. 'Ερχεται δε να προστεθεί σε μια σειρά ενεργειών της Διοίκησης που στοχεύουν στην ανανέωση του εξοπλισμού του νοσοκομείου Κορίνθου, που επί σειρά ετών, δεν είχε πραγματοποιηθεί, τουλάχιστον σε αυτό το εύρος.

2. Επίσης με την υπ'αριθμ Γ49/ΓΠ/27794/3-4-2018 απόφαση των Υπουργού Υγείας και Αναπληρωτή Υπουργού εγκρίθηκε η προκήρυξη δύο (2) επιπλέον θέσεων ειδικευμένων γιατρών του κλάδου ΕΣΥ και συγκεκριμένα:

· Μίας (1) θέσης Παιδιάτρου στο βαθμό Επιμελητή Β'

· Μιας (1) θέσης Ακτινολόγου στο βαθμό Επιμελητή Β'

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων των ενδιαφερομένων ορίζεται από 4-5-2018 έως 24-5-2018 ώρα 23:59.

Η Διοικήτρια
Καλομοίρη Δημ.
Δημοσίευση: Απριλίου 14, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γ.Ν. ΚΟΡΙΝΘΟΥ: Έγκριση προμήθειας ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και προκήρυξη δύο (2) θέσεων ειδικευμένων γιατρών κλάδου ΕΣΥ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator