Πρωτοφανές περιστατικό στημένου και ψευδούς ρεπορτάζ από το STAR - ΒΙΝΤΕΟ

0



Από Θοδωρής Δανιηλίδης

Στις 22.3.2018 στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, προβλήθηκε μια συνέντευξη της «συζύγου ενός μάχιμου ιπτάμενου της Πολεμικής Αεροπορίας», η οποία δήλωσε πόσο πολύ ανησυχεί κάθε μέρα για τον σύζυγό της, ειδικά «όταν δεν απαντάει στο τηλέφωνο». Στο «ρεπορτάζ», η γυναίκα αυτή εμφανίζεται με το όνομα «Κατερίνα Παπαϊσιδώρου» και αναφέρει ότι έχει «ένα μικρο παιδάκι που τη ρωτάει που είναι ο μπαμπάς», όταν ο… ιπτάμενος σύζυγός της απουσιάζει. Το ρεπορτάζ του καναλιού παρουσιάστηκε με τίτλο: «Οι ηρωίδες γυναίκες των μάχιμων στρατιωτικών μας». Τίποτα όμως από αυτά δεν είναι αλήθεια, το ρεπορτάζ είναι ψευδές και στημένο.

Δείτε το βίντεο


Η γυναίκα αυτή ΔΕΝ ονομάζεται Κατερίνα Παπαϊσιδώρου. Το πραγματικό της όνομα είναι Αθανασία (Νάνσυ) Παναγιώτου, και ΔΕΝ έχει σύζυγο μάχιμο ιπτάμενο της Πολεμικής Αεροπορίας γιατί απλά δεν έχει σύζυγο, είναι ανύπαντρη. Φυσικά δεν υπάρχει ούτε και τρίχρονο παιδάκι να την ρωτάει «που είναι ο μπαμπάς».

Αριστερά η Νάνσυ Παναγιώτου όπως εμφανίζεται στο facebook σε πολλές φωτογραφίες. Δεξιά ή «Κατερίνα Παπαϊσιδώρου» όπως εμφανίστηκε στο ρεπορτάζ του STAR

Πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο πέραν πάσης αμφιβολίας, καθώς το βεβαιώνουν όχι μόνο τα μάτια μας, αλλά και πρόσωπο από το φιλικό της περιβάλλον. (Τα στοιχεία του είναι στη διάθεση των αρμοδίων.)

Με βάση τα παραπάνω στοιχεία προκύπτει το ακόλουθο ερώτημα: Ο ρεπόρτερ του καναλιού, Λάμπρος Δεμερτζής, που πήρε τη συνέντευξη από την Νάνσυ Παναγιώτου, και την παρουσίασε ως «σύζυγο πιλότου», γνώριζε ότι μιλούσε με μια ανύπανδρη γυναίκα χωρίς παιδί και με άλλο ονοματεπώνυμο;

Το θέμα είναι πολύ σοβαρό! (και θα έχει συνέχεια)

Δημοσίευση: Μαρτίου 26, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πρωτοφανές περιστατικό στημένου και ψευδούς ρεπορτάζ από το STAR - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator