ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

0Πριν 40 περίπου ημέρες εκδώσαμε μία κοινή ανακοίνωση με το συνδυασμό της «Επιχειρηματικής Ανάπτυξης» όπου μιλούσαμε για τααπογοητευτικά πρώτα δείγματα γραφής του νέου Προέδρου του Επιμελητηρίου, κ. Πιτσάκη.

Κάποιοι πιθανώς να απόρησαν ή να ενοχλήθηκαν για την κριτική σε τόσο σύντομο διάστημα. Σημειώσαμε ότι η πρώτη του ενέργεια ως Πρόεδρος ήταν να διαλύσει τον έναν από τους άλλους δυο συνδυασμούς που με τις ψήφους τους τον τοποθέτησαν στη θέση του Προέδρου.

Μιλήσαμε επίσης για ευκαιριακούς συνοδοιπόρους. Μιλήσαμε για ισχνή και οριακή πλειοψηφία που διαμορφώθηκε στη βάση προσωπικών επιδιώξεων. Τονίσαμε τέλος ότι δεν πρόκειται να αποτελέσουμε το άλλοθι σε έναν αχταρμά που δεν έχει στόχευση, συνοχή και ταυτότητα και σύντομα θα καταρρεύσει.

Εχθές το απόγευμα ο επικεφαλής του ενός από τους άλλους δυο συνδυασμούς που τον στήριξε, ο κ. Ραψωματιώτης, ανακοίνωσε στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου ότι αποσύρει την στήριξη του προς τον κ. Πιτσάκη, ο οποίος πλέον έχασε την πλειοψηφία στο Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας δεν μπορεί πλέον να περάσει ΚΑΜΙΑ απόφαση από το Δ.Σ. χωρίς τη στήριξη της μειοψηφίας.

Το «καράβι» είναι πλέον ακυβέρνητο

66 μόλις ημέρες μετά την εκλογή του κ. Πιτσάκη. Είναι κρίσιμες και ιστορικές (για το Επιμελητήριο Κορινθίας) οι στιγμές αυτές.

Ο κ. Πιτσάκης πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του, να μην αφήσει το θεσμό του Επιμελητηρίου να ευτελισθεί (αφού πλέον είναι ένας πρόεδρος χωρίς την πλειοψηφία στο Δ.Σ.) και να μην δημιουργήσει προβλήματα στη λειτουργία του Επιμελητηρίου και της Αναπτυξιακής Επιχείρησης

Τον καλούμε ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ από τη θέση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Κορινθίας όπως και αυτή του Προέδρου της Αναπτυξιακής Επιχείρησης και να δρομολογήσει τις εξελίξεις για την εξεύρεση μιας νέας ισχυρης πλειοψηφίας με την οποία θα επανέλθει η σταθερότητα.

Καλούμε τον κ. Ραψωματιώτη να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν ώστε να αποφευχθεί η ανωμαλία, η ανασφάλεια, η αβεβαιότητα και η αίσθηση ενός «ακέφαλου» Δ.Σ.

Καλούμε τέλος όλους τους εκλεγμένους συμβούλους να συνειδητοποιήσουν τις ευθύνες τους απέναντι στους Κορίνθιους επιχειρηματίες αλλά και την τοπική κοινωνία συνολικά και να βοηθήσουν να βγούμε από το αδιέξοδο.

Σωτήρης Μουρίκης
ΔΕΠ (Δύναμη Επιχειρηματικής Προοόδου)

Τάκης Λουζιώτης
Επιχειρηματική Ανάπτυξη
Δημοσίευση: Μαρτίου 01, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator