Οργή στον Άσσο Κορινθίας: Λεηλάτησαν τάφους, έκλεψαν καμπάνες!

0Θύμα των αδίστακτων που δεν σταματούν μπροστά σε Ιερά και Όσια και το κοιμητήριο του Άσσου! Κάτοικοι της περιοχής βρέθηκαν μπροστά στους λεηλατημένους τάφους των οικείων τους ,όταν έφτασαν για να φροντίσουν τα μνήματα κα ν ανάψουν τα καντήλια. Τα περιστατικά προκάλεσαν οργή και οδήγησαν στην διαμαρτυρία τους στον τοπικό Πρόεδρο Ναπολέοντα Γιαννακουλόπουλο ο οποίος δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια.

Αφου πρώτα ο ίδιος πραγματοποίησε αυτοψία και διαπίστωσε την λεηλασία στους τάφους αλλά και την κλοπή της καμπάνας τόσο από το εν λόγω κοιμητήριο όσο και από το κοιμητήριο στα Βελληνιάτικα,συνεταξε έγγραφο προς το Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου με το οποίο ζητά την αυτοψία και των αρχών ,την προστασία των χώρων και των κατοίκων και βεβαίως την παραδειγματική τιμωρία των υπαιτίων.Το έγγραφο έχει σημερινη ημερομηνία και κοινοποιείται και στον Αντιδήμαρχο Οικονομικών του Δήμου Κορινθίων Μιχάλη Χατζή.

Θα επανέλθουμε…

Χριστίνα Τσιορωτά
Δημοσίευση: Μαρτίου 30, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Οργή στον Άσσο Κορινθίας: Λεηλάτησαν τάφους, έκλεψαν καμπάνες!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator