Τοποθέτηση του Μανώλη Πασσά για τις εκλογές ΝΟΔΕ και ΔΗΜΤΟ

0Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ανακοίνωσε με απόφαση του Γραμματέα Οργανωτικού κ. Στέλιου Κονταδάκη, ότι ξεκινά η μάχη των εκλογών νέων προέδρων και μελών στις εσωκομματικές οργανώσεις (ΝΟΔΕ και ΔΗΜΤΟ) του κόμματος...

Με νέα πρόσωπα στο ανθρώπινο δυναμικό της με στελέχη που έχουν διακριθεί στον κοινωνικό -επαγγελματικό στίβο, και με κεντρικό σύνθημα «εμπιστοσύνη – αξιοπιστία – πειθώ» προετοιμάζει η Νέα Δημοκρατία την αντεπίθεση στην κυβέρνηση Τσίπρα. Η νέα «φουρνιά» στελεχών που θα αναδειχθεί από τις διαδικασίες των εκλογών νέων προέδρων και μελών στις εσωκομματικές οργανώσεις (ΝΟΔΕ και ΔΗΜΤΟ) του κόμματος πρέπει να αποτελείται από πρόσωπα, που δεν εξαντλούνται μόνο σε ένα καλό βιογραφικό, αλλά μετρήθηκαν και ζυγίστηκαν σε ένα σωρό ποιοτικές παραμέτρους, όπως η αποδεδειγμένη διάθεσή τους για κοινωνική προσφορά.

Οι πρόεδροι των ΝΟΔΕ (Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή) θα εκλέγονται από τη βάση και όχι από ειδικό εκλεκτορικό σώμα, όπως συνέβαινε ως σήμερα. Ξεπερνώντας τα στενά κομματικά πλαίσια θα πρέπει να προσελκύσουν νέους πολίτες και να εμπνεύσουν και να ξανακερδίσουν αυτούς που έχουν αποστασιοποιηθεί τα τελευταία χρόνια προσεγγίζοντάς τους στους τομείς των σύγχρονων ενδιαφερόντων τους. Ιδιαίτερα στην κρίση που περνάει η χώρα μας χρειάζεται τη φιλελεύθερη πρότασή τους να απαντήσουν στον ανεύθυνο λαϊκισμό δημιουργώντας ευρύτερες πλειοψηφικές κοινωνικές συναινέσεις με την έκφραση του νέου κοινωνικού πατριωτισμού, που έχει ανάγκη η χώρα μας, με στήριξη των συμπολιτών μας που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.

Για τον κ. Μητσοτάκη, η ανάδειξη νέων στελεχών, με σύγχρονο προφίλ, που ξεφεύγει πολύ από το κλασσικό των κομματικών στελεχών, υπήρξε εξ αρχής ένα προσωπικό στοίχημα για τις εκλογές, όποτε κι αυτές γίνουν.

«Χρειαζόμαστε διαδικασίες, δομές, μηχανισμούς αξιολόγησης και κυρίως τη βεβαιότητα σε όλη την κοινωνία ότι είμαστε ένα κόμμα το οποίο σκέφτεται και αντιλαμβάνεται τη διαχείριση του ανθρωπίνου δυναμικού του διαφορετικά από ότι έκανε μέχρι σήμερα» είναι τα λόγια του Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη.
Δημοσίευση: Μαρτίου 01, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τοποθέτηση του Μανώλη Πασσά για τις εκλογές ΝΟΔΕ και ΔΗΜΤΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator