ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ: «Εγώ Βασίλη δεν έχασα τη μισή μου παράταξη» !!!

0Η δήλωση του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο ΔΣ Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου περί της συνεδρίασης της δημοτικής ομάδας Πνευματικού και την Live μετάδοσή της , δήλωση που έκλεισε μέσα της την παρότρυνση «σας καλώ να συνέλθετε, να εργαστείτε για τους δημότες η να παραιτηθείτε» δεν έμεινε ασχολίαστη από το Δήμαρχο Κορίνθου στην σημερινή συνέντευξη τύπου με κύριο αντικείμενο το νερό (αντικείμενο άλλης ανάρτησης). «Ο κύριος Νανόπουλος δεν έχει ακόμα διαχειριστεί εξουσία και ήδη έχει χάσει το μισό συνδυασμό του! Εγώ με δυο εκλογικές ήττες στην αρχή της πορείας μου δεν είχα χάσει κανέναν» σχολίασε ο Αλέξανδρος Πνευματικός συμβουλεύοντα ουσιαστικά την μείζονα και τον επικεφαλής της ν ασχοληθούν με τα δικά τους εσωτερικά θέματα συνοχής!
Και η κάλπη του 2019, είναι μακριά!
Δημοσίευση: Μαρτίου 08, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ: «Εγώ Βασίλη δεν έχασα τη μισή μου παράταξη» !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator