ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ: Απάντηση στο "μολών λαβέ" του Σταματόπουλου - ΒΙΝΤΕΟ

0Απάντηση στο "μολών λαβέ" του Δημάρχου Κιάτου Σπύρου Σταματόπουλου έδωσε ο δήμαρχος Κορινθίων Αλέκος Πνευματικός, ο οποίος σε ότι αφορά τα έργα και τις ημέρες του δημάρχου Κιάτου, πέραν του ότι ανέφερε ότι εξέδωσε δύο βιβλία στα οποία περιγράφει έργα ανύπαρκτα, προχώρησε και σε καταγγελία για τη στάση του δήμου Κιάτου, ο οποίος σύμφωνα με τον κύριο Πνευματικό, εκτός του ότι παρακωλύει έργα υδροδότησης του δήμου Κορινθίων, χρησιμοποιεί και υλικά (σ.σ. σωλήνες ανέφερε συγκεκριμένα) του δήμου Κορινθίων για την υδροδότηση δικών του περιοχών (Κιάτου). Δείτε το σχετικό απόσπασμα των δηλώσεων του δημάρχου Κορινθίων:Δημοσίευση: Μαρτίου 08, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ: Απάντηση στο "μολών λαβέ" του Σταματόπουλου - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator