Ερντογάν προς Τούρκους: Να είσαστε έτοιμοι για επιστράτευση

0Να βρίσκονται σε ετοιμότητα, για το ενδεχόμενο επιστράτευσης, ζήτησε από τους Τούρκους ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, την ώρα που βρίσκονται σε εξέλιξη οι επιχειρήσεις της Τουρκίας στο Αφρίν της Συρίας, ενδεχομένως και αλλού...

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΙ, στη διάρκεια ομιλιών στις πόλεις Καχραμανμαράς και Οσμάνιγιε, ο Τούρκος πρόεδρος φέρεται να δήλωσε τα εξής:

«Ας είναι όλοι σε ετοιμότητα για επιστράτευση. Είμαστε στις παραμονές μιας νέας αντίστασης. Θα έχουμε θερμό καλοκαίρι. Μετά τις συσκέψεις που κάνουμε με τη στρατιωτική ηγεσία και αν κληθεί ο λαός με φύλλα πορείας, ο λαός θα σπεύσει, με πρώτο εμένα».

Τσαβούσογλου: Όποιοι βρεθούν απέναντί μας θα τους συντρίψουμε

Ο Τσαβούσογλου περιέγραψε πως το έθνος γνωρίζει τα πάντα, είπε πως για να ξεπεραστούν τα εμπόδια πρέπει η Τουρκία να είναι πολύ ισχυρή και πρόσθεσε πως όταν είναι ισχυρή “Θα μπορεί όπως τώρα να διαλύει τους τρομοκράτες”.

Ο υπουργός συνέχισε ως εξής: “Το έθνος αυτό όταν χρειάζεται ξέρει να αντιμετωπίζει τον κόσμο όλο. Όταν έχουμε δίκιο δεν υπάρχουν εμπόδια για εμάς. Δεν υποκύπτουμε έναντι κανενός. Και όποιους βρεθούν απέναντι μας θα τους συντρίψουμε. Όλους θα τους συντρίψουμε σαν πορτοκάλια Φοινίκης και θα περάσουμε. Όπως πράττουμε σήμερα”.

Πολιτική ομιλία από αρχηγό τουρκοκόμματος μέσα σε τζαμί στη Θράκη

O Γενικός Πρόεδρος του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς, στις 16/2/2018 επισκέφτηκε το χωριό Γλαύκη στον ορεινό όγκο της Ξάνθης και εκεί έκανε την προσευχή της Παρασκευής και αγκαλιάστηκε με τους χωρικούς.

Στην επίσκεψη του αυτή εκεί, τον συνόδεψαν ο αναπληρωτής πρόεδρος Αχμέτ Καρά, ο αντιπρόεδρος του κόμματος και πρόεδρος της ΤΕΞ Οζάν Αχμέτογλου, ο Γ.Γ. του κόμματος και πρόεδρος της Ένωσης Τούρκων Δασκάλων Δυτικής Θράκης Αϊντίν Αχμέτ, ο σύμβουλος του προέδρου ο Μπαχρί Μπέλτσο, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Νιαζί Αβτζί και ο Αλή Χουσείν-μέλος της μονάδας δημοσίων σχέσεων του κόμματος.

Μετά από την προσευχή, ο πρόεδρος του κόμματος απευθύνθηκε στον κόσμο του χωριού, υπογραμμίζοντας πως θα συνεχίσουν τν αγώνα για τα δικαιώματα της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης που πηγάζουν από την Λωζάννη. Στην συνέχεια ο Γενικός Πρόεδρος και οι συν αυτώ, χαιρέτισαν αγκαλιάζοντας τον κόσμο του χωριού. Τέλος ο Γενικός πρόεδρος Αλή Τσαβούς εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του για την υποδοχή στον κόσμο της Γλαύκης, στον ιμάμη Γλαύκης Ερκάν Αζίζογλου και στον Σαλίχ Μπέλτσο.

Δημοσίευση: Μαρτίου 20, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ερντογάν προς Τούρκους: Να είσαστε έτοιμοι για επιστράτευση"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator