ΠΡΟΣΟΧΗ, η «Εποχή της αριστεράς» τώρα ξεκινάει

0



Γράφει ο Γιώργος Παντάκης

Όταν αναφερόμαστε ιστορικά σε μια «Εποχή» εννοούμε ένα γεγονός που συνέβη σε μια περίοδο συνήθως για καλό, αλλά όχι απαραίτητα μόνο.

Παραδείγματος χάρη, λέμε για την «Εποχή των Beatles», την «Εποχή των Παγετώνων», την «την Εποχή του ψυχρού πολέμου» την «Παλαιολιθική Εποχή», «Κλασική Εποχή», «ψηφιακή Εποχή» Ρωμαϊκή, Βυζαντινή και πάει λέγοντας… Πάρα πολλά παραδείγματα.

Έτσι με την λέξη «Εποχή» σηματοδοτούμε κάποια γεγονότα, μεγάλα ή μικρά πολιτικά ή επιστημονικά αθλητικά κοινωνικά, όμως όλα σημαντικά που έχουν χαρακτηρίσει την συγκεκριμένη εποχή που συνέβησαν.

Αυτό ισχύει φυσικά και για την Ελλάδα Δεν θα σταθώ όμως σε παλαιότερα γεγονότα «Εποχής», θα πάω στο σήμερα που διανύουμε μια «Εποχή» που θα γραφτεί ιστορικά.

Θα έρθω στην «Εποχή» του Τσίπρα, του Παππά, της Τασίας, της ΑΥΓΗΣ και του Βαξεβάνη. Στην «εποχή» της πρώτης φοράς αριστεράς στην Ελλάδα.

Πως θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε αυτήν την νέα «εποχή» που η πατρίδα μας διανύει; «Εποχή των μεγάλων ψεμάτων»; «Εποχή που μικραίνουν την Ελλάδα»; «Εποχή της λάσπης» «Εποχή της προπαγάνδας»; ή όλα μαζί σε ένα; «Η εποχή της αριστεράς»;;

Αυτό θεωρώ ότι είναι το πλέον αντιπροσωπευτικό αυτής της κυβέρνησης, έτσι και η ίδια ιστορικά θα ήθελε να χαρακτηριστεί όσο είναι στην κυβέρνηση… «Η Εποχή της αριστεράς στην Ελλάδα».

Κοιτώντας την ιστορία από το 1905 μέχρι σήμερα σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης όπου πέρασαν και έγραψαν την «Εποχή» τους, μόνο πόνο, δυστυχία, κακομοιριά, διώξεις, πείνα, φτώχεια, ταξικό μίσος, ρουφιανιλίκι, προπαγάνδα, λάσπη σε αντιπάλους και δυσοσμία άφησαν.

Κοιτάξτε τι άφησαν στους γείτονες μας, στην Κίνα στην Σοβιετική Ένωση, σε όλη την Ανατολική Ευρώπη από όπου πέρασαν με οποιοδήποτε «τίτλο» και έφυγαν. Στην πραγματικότητα δεν έφυγαν ποτέ από εκεί.

Άφησαν την «εποχή» τους εκεί παρακαταθήκη, σαν έναν μόνιμο εφιάλτη να πλανάτε στην χώρα. Άφησαν ψυχές γεμάτο κακίες για τους άλλους, άφησαν αγρίμια, άφησαν σκληρούς ανθρώπους που έτυχε να επιβιβάσουν, ανθρώπους που πιστεύουν απόλυτα ότι η ανθρώπινη ζωή δεν έχει καμία αξία. Άφησαν το στίγμα της «Αριστεράς».

Και γι’ αυτό μην περιμένετε κάτι καλύτερο στην Ελλάδα.

Αυτοί που μας κυβερνούν τώρα, γράφτηκαν στην ΚΝΕ αφού έπεσε ο Σοβιετικός φασισμός και αφού βγήκαν στην επιφάνεια όλα όσα συνέβησαν στο παραπέτασμα. Αυτό σημαίνει ότι συμφωνούσαν τότε για οτι συνέβαινε.

Η «Εποχή της αριστεράς στην Ελλάδα» τώρα ξεκινάει. Προσδεθείτε
Δημοσίευση: Μαρτίου 07, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΡΟΣΟΧΗ, η «Εποχή της αριστεράς» τώρα ξεκινάει"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator