Για τον μικρό Νάσερ της Κορίνθου !!!

0



Έχω γοητευτεί κι έχω ζηλέψει με τον μικρό Νάσερ της Κορίνθου.
Ο ανιδιοτελής τρόπος που παρουσιάζεται από ορισμένα MEDIA , της πόλης, μου δίνει την αφορμή να σχηματίσω τεκμηριωμένη άποψη για το άτεγκτο και την ευθυκρισία της «Ναυαρχίδας» της Δημοσιογραφικής Έκφρασης της Κορίνθου…
Ας έχουν υπ` όψιν οι Δημοσιο- φυσιοδίφες , μερικά στοιχεία για το είδος, Helix Pomatia Astegus (Γυμνοσάλιαγκας) και άρτι “Staurelicus” : το μονοπάτι που έχει περάσει πριν έρθει σε σένα, εντοπίζεται από ένα ξεραμένο συνονθύλευμα βλέννας και αποβλήτων… δεν είναι βρώσιμο είδος και σιχαίνεται να το πιάσει , ακόμη και ο πιο έμπειρος φυσιοδίφης, επειδή, απ` όπου κι αν το πιάσεις… λερώνεσαι…

Σωκράτης Λελέκος
Δημοσίευση: Μαρτίου 07, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Για τον μικρό Νάσερ της Κορίνθου !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator